Gépelés hanganyagról, akár osztott képernyőn BITMAP-ról
Facebook megosztás, E-mail küldés, E-mail fogadás, E-mail click, SMS fogadás, Adatrögzítés, 
Adatmásolás, Adatfeltöltés, Gépelés, Nyomtatás, On-line titkárnői munkák, Bedolgozás
Üdvözlöm Önt!

Kérem látogassa meg web oldalunkat, ahol otthonról is végezhető konkrét, lefoglalható táv-munkalehetőségeket is talál! Regisztráljon még ma!

Remélem hamarosan együtt fogunk dolgozni!
 Postázás, borítékolás, SMS-e-mail küldés/fogadás, mobilmunka, szórólapozás, újságírás
Dolgozzon bárhol, bárhonnan, család és házi munka mellett szabadon!
Dolgozzon barátaival és ismerőseivel együtt csapatmunkában!

TÁVMUNKA.NET

Online európai távmunka koordinációs központ - munkafoglalási és munkakiosztási szerver

Belépés/előregisztráció

Bejelentkezés a szerverre


Jelszó emlékeztető:Belépés mobiltelefonnal

Amennyiben mobiltelefonnal kíván regisztrálni koppintson a mobilelefon képre:


A belépéshez használja a Login Now gombot:

Bejelentkezés a szerverre

Ezután a megjelenő egyszerűsített munkafelületen keresztül mobiltelefonnal is használhatja a munkaszervert.


Jelszó emlékeztető:


Bejelentkezési profil

Transferwise regisztrációA TransferWise jóvoltából Ön külföldi jövedelmét átutalhatja magyar bankszámlára is és magyarországról is utalhat külföldre egyszerűen és gyorsan! Amennyiben még nincs TransferWise számlája, a logóra kattintva regisztráljon. Az első átutalása ingyenes! 

Hirdetés

leíratkozás és törlés

PayPal lemondása

PayPal automatikus hosszabbítás lemondása

Aktív táv-nyomtató

A Táv-nyomtató berendezés telepítése. A táv-nyomtatás funkció elérhető, a munkafeladatok elvégezhetők az új táv-nyomtatási és táv-fénymásolási funkciók és menüpontok valamint munkafolyamatok indulnak!

Konica Minolta C220

Használati driver letöltése: kattintson a nyomtató képére!
 Az új használati és telepítési letölthető a következő linkről: HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
BELÉPÉS a WEB-es nyomtató felületre

A táv-nyomtató berendezés 0-24 óráig elérhető, a kinyomtatott anyagokat Magyarországi partnerünk elsőbbségi küldeményként postázza a távmunkás vagy a megrendelő címére!

Tartalom megosztás


Távsegítség

Távsegítséget kérhet munkatársunktól!

Az esemény azonosítót az On-line chaten kaphatja meg.

Search

Munkakiosztás

A távmunka-koordinációs munakiosztási rendszerben az egy alkalommal kiosztandó feladatokat a jelentkezõ távmunkások között prioritásos sorrend alapján osztjuk szét. Ez a prioritási egység a rendszertagsági regisztráció alkalmával az adatlapon kitöltött paraméterek alapján egy kezdeti értéket vesz fel, és a késõbbi munkafolyamatok során módosul.


A szerzõdéses munkakapcsolat során viszont a prioritási egységet a következõ tényezõk befolyásolják:

 • reakciósebesség az általunk küldött üzenetre, e-mail-re/SMS-re
 • az elõzõ munkakiosztás során a távmunkás nem jutott munkához
 • a munka elvégzésének várható idopõntja minél korábbi
 • a lehetséges munkakezdés idõpontja minél korábbi
 • a direkt módon kiadott munkát minél hamarabb átveszi
 • a munkavégzés idõtartama minél rövidebb

A reakciósebességen azt az idõtartamot értjük, amennyi idõ alatt az általunk küldött  üzenetre a távmunkás a munkakiosztási szerveren válaszol. Amennyiben ez az idõ rövid, az azt jelenti rendszerünk számára, hogy az esetleges sürgõs munkákat is rá bízhatjuk munkatársunkra. Természetesen az 1 órán belüli (+25% bónusz) munkakezdés kizárólag azon távmunkások között valósul meg, akik erre a gyakorlatban is bizonyságot tettek. 

A munkakiosztással kapcsolatos rendszerüzeneteket a Távmunka NET Hálózat belsõ munkakiosztási szervere szolgálja ki. A Távmunka NET Hálózat portálrendszerébe történõ bejelentkezés alkalmával a távmunkás olvashatja új üzeneteit, illetve tallózhat a már olvasott üzenetei között. A munkakiosztási szerver lehetõvé teszi a szórt üzenetek megjelentetését, ami azt jelenti, hogy az on-line kapcsolatban lévõ távmunkás, aki a portál rendszerben dolgozik, (vagy várja a munkát) az adminisztrátor által küldött azonnali üzeneteket is olvashatja.

Direkt munkalevél

"Direkt munkalevél" küldése során cégünk konkrét munkafeladatot küld a megbízási szerzõdéssel rendelkezõ távmunkás részére. A feladat kiosztása során a munka a távmunkás e-mail postafiókjába kerül, a munka megérkezésérõl SMS-ben munkatársunkat értesítjük. A munka átvételét ebben az esetben vissza kell igazolni vagy SMS üzenet formájában a következõ módon: "A munkát átvettem: név", vagy e-mail-ban. Amennyiben a távmunkás reakciós idõtartama nagy tehát lassan, vagy egyáltalán nem válaszol üzeneteinkre, akkor munkakiosztás-prioritási egysége csökken. Ez azt eredményezi, hogy az adott munkánál, illetve az ezt következõ munkák kiosztása során elõször annak fogjuk felajánlani a feladatot, aki hamarabb visszajelez az ajánlatra, és a munkát hamarabb elkezdi. Amennyiben sohasem válaszol a távmunkás a kiadott munkaajánlatokra, egy idõ után a prioritási szint lecsökken nullára és a rendszer várólistára helyezi. Ezután már csak a távmunkás kezdeményezésére tudunk munkát adni, és az elvégzett munka után tudjuk növelni prioritási szintjét.


Munkakiosztási körlevél

A "Munkakiosztási körlevél" küldése esetében csoportos munkafeladatot osztunk ki. A körlevél elolvasása után a feltüntetett munkakezdési idõpont, és a munka elvégzésének lehetséges idõpontja minél korábbi, az növeli a prioritási egységet. Ez konkrétan azt jelenti, hogy ha a távmunkás 1 óra alatt el tudja végezni a feladatot szemben azzal, aki 3 óra alatt végzi el, a prioritása magasabb, mint a másik távmunkásé. Ez azt eredményezi, hogy a gyorsabb távmunkás kapja meg a feladatot elsõsorban. Azért elsõsorban, mert amennyiben van elég feladat, kap a másik távmunkás is munkát, csak késõbb. Amennyiben viszont a munka elfogyott, akkor elképzelhetõ, hogy néhágy távmunkásnak az elsõ körben már nem jut munka. A prioritásos rendszer viszont "figyeli", hogy akinek nem jutott munka pl. az elsõ körben, akkor a következõ körben prioritási értékét növeli, tehát elõtérbe fogja helyezi azzal szemben is, aki már kapott munkát. A prioritási értékek viszont súlyozottak, tehát elképzelhetõ ezek után egy egyenlõ nagyságú prioritás szint is. Ebben az esetben a munka kiadásáról a coordinátor dönt.

"Munkakiosztási körlevél" esetében a prioritási értékeket növeli az is, amikor a távmunkás többször jelez, hogy szeretne munkát végezni. Ezen igény a körlevélben meghatározott idõtartamon belül csak egyszer fogadható el. Ez azért szükséges, hogy "életben" tartsuk munkatársainkat és hozzászoktassuk a kommunikáció és a folyamatos visszajelzés szükségességéhez. Amennyiben a lehetséges munkakezdés idejétõl számított meghatározott idõn belül nem küldünk feladatot, a visszajelzést el kell küldeni mégegyszer, egy új idõpõnttal, ami a távmunkásnak megfelel. Minden visszajelzés után a távmunkás munkavállalási igényét elõtérbe helyezzük, prioritási szintértékét növeljük. A körlevél érvényességi idõpontján túli munkaigénylést a körlevél érvényességi idején belül a rendszer nem veszi figyelembe. A "Munkakiosztási körlevél" kiküldése után csak a kiadott munka tekinthetõ munkaajánlatnak, tehát amennyiben a körlevélre nem reagál, a prioritásos rendszerben nem kerül alacsonyabb munkakiosztási státuszba.


On-line munkakiosztási szórt üzenet

A munkakiosztási szórt üzenet jellege hasonló a munkakiosztási körlevélhez azzal a különbséggel, hogy a szórt munkakiosztási üzenetet csak a Hálózat portálrendszerébe bejeelntkezett on-line kapcsolatban lévõ távmunkás olvashatja. A munkakiosztással kapcsolatos rendszerüzeneteket a Távmunka NET Hálózat belsõ munkakiosztási szervere szolgálja ki. A Távmunka NET Hálózat portálrendszerébe történõ bejelentkezés alkalmával a távmunkás ezenkívül olvashatja új üzeneteit, illetve tallózhat a már olvasott üzenetei között. A munkakiosztási szerver adminisztrátora által küldött szórt üzenetek megjelentetését a távmunkás engedélyezheti és letilthatja. Az on-line kapcsolatban lévõ távmunkás, aki a portál rendszerben dolgozik, (vagy várja a munkát) a munkakiosztási szerver által küldött azonnali rendszerüzeneteket is olvashatja. Az on-line munkakiosztási szórt üzeneteket általában sürgõs munkák kiosztásánál használja a rendszer.


Távmunkára jelentkezés

"Távmunkára jelentkezés" során a távmunkás kezdeményezi a munkavállalást, mivel munkakiosztás-prioritási szintje nem éri el azt az értéket, hogy a rendszer automatikusan értesítse a feladatokról. A "Távmunkára jelentkezés" során nem szükséges visszajelezni a kiadott munka átvételét, és a reakciósebesség sem befolyásolja a munkakiosztás-prioritási értékét.

A "Direkt munkalevél" és a "Munkakiosztási körlevél" esetében amennyiben a munka átvételét a távmunkás nem jelzi vissza az üzenetben meghatározott ideig, a munkát szükség esetén átadjuk másnak. Addig viszont, amíg nem jelzzük a munka átadását másnak, a feladatot elvégezheti. Amennyiben a feladatot a távmunkás határidõ elõtt elvégzi és az elkészültét jelzi, számíthat újabb feladatokra is.


Figyelem! Abban az esetben, amikor a munka átvételérõl szóló visszajelzés határideje már lejárt, de még nem jeleztük a távmunkás részére, hogy a munkát átadtuk volna másnak, a munka kockázatvállalás mellett elvégezhetõ. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a visszajelzés határidejének letelte után jelezzük a távmunkás részére, hogy a feladatot átadtuk másnak, és addig az idõpontig a távmunkás dolgozott, a munkát nem biztos, hogy átvesszük. A munka átvételét a coordinátor dönti el, ugyanis egy rövid ideig a szóban forgó munka 2 távmunkásnál van kiadott státuszban. Az egyik, aki korábban átvette a munkát valószínû, hogy nem végezte el, de lehetséges, hogy már egy részét elvégezte, viszont az újonnan értesített távmunkás már lehetséges, hogy a munkát átvette. Amennyiben az újonnan értesített távmunkás még nem kezdte el a munkát, a feladatot a coordinátor csak akkor törli, amennyiben az elsõ távmunkás a feladatot 100%-ban elvégezte. Egy kiadott feladat törlése kellemetlen dolog, ezért kérjük a visszajelzés határidejének betartását az említett ütközések elkerülése érdekében!

További szabad munkák

Új munkafolyamatok MEGJELENÉSE

2019.02.12. Új munkafolyamatok, nagy mennyiségű munkakiosztás!

Tájékoztatjuk munkatársainkat, hogy 2019.02.12-tól rendkívül nagy mennyiségű feladatok jelennek meg a távmunka elosztási rendszerben. Az új munkafolyamatok megjelenése mellett az adatrögzítési, gépelési munkák száma is robbanásszerűen megnövekszik!


Nagy mennyiségű On-line gépelési feladatok várhatóak hanganyagról! - 100-as nagyságrendű gépelési munkák, folyamatos feltöltéssel! 

Ezen kívül On-line fordítási munkák - több ezer db friss német nyelvű fordítási feladatok

 

Facebook megosztás és kattintás

Tájékoztatjuk munkatársainkat, hogy a 4900-006-es munkakódon szereplő Facebook megosztás és kattintás munkafolyamat elszámolása Angol font alapú kifizetési rendszerben történik. A munkafolyamat gyorsított regisztrációval is elérhető 3 hónapos próbaidővel. Az elszámolás alapján egy kattintás fél penny-vel, 0.005 Angol fonttal egyenértékű (kb. 2 forint). A munkadíjak kifizetése az első érvényes kattintás után 6 óra múlva történik meg PayPal rendszeren keresztül!

E-mail kézbesítés

Ritka esetben visszajelzést kapunk arról, hogy az E-mailek nem érkeznek meg a címzett postafiókjába. Ügyfélszolgálatunk mindig válaszol 48 órán belül (munkanapokon 24 órán belül) és nem hagy válasz nélkül egy kérdést sem valamint rendszerünk elküldi minden esetben az email üzeneteket. Viszont általában Önnek is be kell állítania levelező rendszerét annak érdekében, hogy megkapja az email üzeneteket. E-mail rendszerünket folyamatosan teszteljük és 


Ime néhány tipp: 

 • Túlterhelt az Ön levelező rendszere. Nem az Ön számítógépén lévő postafiók a túlterhelt, hanem az a rendszer, ami kiszolgálják Önt - az a rendszer amire email címe végződik. Ez többségében a freemail.hu a citromail.hu címeknél szokott előfordulni, ez esetben akár több órába-napba is telhet, mire megérkezik vagy meg sem érkezik az e-mail. 
 • Megtelt a postaládája. Célszerű időközönként üríteni. Ez a Gmail.com esetében is előfordulhat, ugyanis a Gmail levelező rendszer tárhelye együtt van a Google Drive és a Google Fotók tárhelyével, és ha a Googole Drive vagy a Google Fotók tárhelye betelt, akkor a Gmail levelező rendszere se működik, nem fogadja a leveleket. Ez a jelenség megtörténhet bármikor úgy, hogy Ön azt észre sem veszi.
 • Valamely rosszul beállított SPAM szűrő (levélszemét szűrő) az Ön postafiókjában megakadályozta, hogy az általunk küldött levél célba érjen. Javasoljuk, - ha van ilyen - a SPAM, vagy kéretlen levelek, levélszemét mappát is nézze meg, és ha ott megtalálja, akkor jelölje be, hogy ez a levél NEM SPAM. De előfordulhat az is, hogy a SPAM szűrő teljesen visszautasítja a levelet mert hibásan van beállítva és még a "SPAM-ként megjelölve" vagy a "SPAM" mappába sem érkezik meg (holott nem SPAM, hiszen Ön kérte a levelet - de ezt a levélszemét szűrő nem tudja). Ez esetben javasoljuk a SPAM vagy másnéven kéretlen levél szűrő beállítások módosítását és a módosítások átnézését.
 • A feladó e-mail címét, mely a Telenews Limited Szerkesztőségtől érkezik adja hozzá az engedélyezettek vagy biztonságos email küldők listájához. Várja meg míg a beállítások életbe lépnek. Amennyiben nem jár sikerrel, vagy nem akar a SPAM szűrő beállításaival bajlódni, akkor azt javasoljuk, hogy más e-mail címmel iratkozzon fel. 
 • Kapcsolja ki a levelezőjében a spamszűrést. Sokkal kisebb baj 20 kéretlen levelet kapni és törölni, mint egy fontos üzleti levelet elmulasztani.  A kéretlen levelek ne zavarják, azok csak elektronikus jelek, és törölje őket. Rendszerünk soha nem küld spamet, mégis a levelek nagy száma miatt némelyik hibás spamszűrő nem engedi át azokat. Ilyenkor Ön várja a levelet, a spamszűrő meg visszautasítja. A Spam szűrők beállítása sok esetben hibás, mivel nem emberi, hanem gépi döntés alapján bírálják el a levelek átengedését. Ezt Ön bírálja felül és minősítse levelünket kért levélnek. Onnan kezdve mindig megkapja őket.
 • Ajánljuk a gmail.com ingyenes levelező rendszert, ahol Ön 100% megkapja a leveleket. Ez a google levelezője, gyorsan és megbízhatóan működik, de csak akkor, ha nem telt be a Google tárhelye.

Bintonsági védelem

Web oldalunk és a munkakosztási rendszer biztonságos, SSL tanúsítvánnyal rendlekező szerveren fut.

Az oldal internetes kapcsolatás 256 bites kulccsal titkosította rendszerünk, mielőtt átküldjük azt az interneten. A titkosítási eljárás nehézzé teszi illetéktelen személyek számára az adatok lehallgatását amíg azok az Ön számítógépe és a munkaszerver között utaznak az interneten. Ez rendkívül fontos az adatszivárgás, adatlopás és csalás kiküszöbölése érdekében. A titkosítási eljárásnak köszönhetően nem valószínű, hoy bárki más elolvassa az oldalt és az oldalon folyó munkát amíg az az internet hálózatán utazik.

On-line ügyfélszolgálat

On-line operátor

​Elérhető: munkanapokon Londoni idő szerint  8:00 órától 12:00 óráig a kezelő on-line elérhető!


Ezen időn kívül a jobb alsó sarokban felnyíló ablakban hagyjon üzenetet és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül, (maximum 24 óra) válaszolnak kérdésére!

Paypal regisztráció


A PayPal regisztráció leírásának megtekintéséhez kattintson a képre! Amennyiben már van PayPal számlája, nem szükséges új PayPal számlát nyitnia, a meglévő használható!

A PayPal használatával az Ön távmunka díja az elszámolást követően azonnal megérkezik elektronikus pénztárcájába!

Munkastatisztika

Hirdetés

PayPal rendszeridő

PayPal rendszeridő ellenőrzése


A PayPal átutalási rendszer időzónája a PDT (Pacific Daylight Time) - Csendes Óceáni Nyári időszámítás. A PayPal rendszeren belül az átutalások ezen időpotnok szerint kerülnek bejegyzésre.


TÖBB RENDSZERIDŐ

Központi telefonszám

Központi telefonszám: 

0044/772-411-0557 Londoni idő szerint munkanapokon 17-19 óráig.


Központi telefonszámunkon az ügyfélszolgálat elérhető munkanapokon. Nyitva tartási időn kívül kizárólag email fogadására van lehetőség. Kérjük a központi telefonszámunkat abban az esetben hívja, ha a web oldal tartalmát már elolvasta, és a web oldalt már nem vendégként áttanulmányozta. Kérjük olvassa el ezenkívül az alábbi telefonálási útmutatót is, mielőtt a központi számot hívja.


TELEFONÁLÁSI ÚTMUTATÓ

 


Copyright © 2004-2020. 

All Rights Reserved.

https://tavmunka.net  - Telenews Limited. 

27 Old Gloucester Street

London, United Kingdom, 

WC1N 3AX
Az oldal internetes kapcsolatát 256 bites kulccsal titkosította rendszerünk, mielőtt átküldte azt az interneten. A titkosítási eljárás nehézzé teszi illetéktelen személyek számára az adatok lehallgatását amíg azok az Ön számítógépe és a munkaszerver között utaznak az interneten. Ez rendkívül fontos az adatszivárgás, adatlopás és csalás kiküszöbölése érdekében. A titkosítási eljárásnak köszönhetően nem valószínű, hogy bárki más elolvassa az oldalt és az oldalon folyó munkát amíg az az internet hálózatán utazik Ön és a munkaszerver között. Amennyiben az Ön számítógépes hálózatában vírus van vagy valamely telepített program le kívánja hallgatni az Ön internetes kapcsolatát, abban az esetben a böngészője blokkolni fogja azt a programot és annak tartalmát, amely veszélyes Önre nézve vagy a távmunka végzésére nézve. Ameddig Ön a zöld lakat ikont látja a web oldal címében, addig Ön biztonságban van.