Gépelés hanganyagról, akár osztott képernyőn BITMAP-ról
Facebook megosztás, E-mail küldés, E-mail fogadás, E-mail click, SMS fogadás, Adatrögzítés, 
Adatmásolás, Adatfeltöltés, Gépelés, Nyomtatás, On-line titkárnői munkák, Bedolgozás
Üdvözlöm Önt!

Kérem látogassa meg web oldalunkat, ahol otthonról is végezhető konkrét, lefoglalható táv-munkalehetőségeket is talál! Regisztráljon még ma!

Remélem hamarosan együtt fogunk dolgozni!
 Postázás, borítékolás, SMS-e-mail küldés/fogadás, mobilmunka, szórólapozás, újságírás
Dolgozzon bárhol, bárhonnan, család és házi munka mellett szabadon!
Dolgozzon barátaival és ismerőseivel együtt csapatmunkában!

TÁVMUNKA.NET

Online európai távmunka koordinációs központ - munkafoglalási és munkakiosztási szerver

Belépés/előregisztráció

Bejelentkezés a szerverre


Jelszó emlékeztető:Belépés mobiltelefonnal

Amennyiben mobiltelefonnal kíván regisztrálni koppintson a mobilelefon képre:


A belépéshez használja a Login Now gombot:

Bejelentkezés a szerverre

Ezután a megjelenő egyszerűsített munkafelületen keresztül mobiltelefonnal is használhatja a munkaszervert.


Jelszó emlékeztető:


Bejelentkezési profil

Transferwise regisztrációA TransferWise jóvoltából Ön külföldi jövedelmét átutalhatja magyar bankszámlára is és magyarországról is utalhat külföldre egyszerűen és gyorsan! Amennyiben még nincs TransferWise számlája, a logóra kattintva regisztráljon. Az első átutalása ingyenes! 

Hirdetés

leíratkozás és törlés

PayPal lemondása

PayPal automatikus hosszabbítás lemondása

Aktív táv-nyomtató

A Táv-nyomtató berendezés telepítése. A táv-nyomtatás funkció elérhető, a munkafeladatok elvégezhetők az új táv-nyomtatási és táv-fénymásolási funkciók és menüpontok valamint munkafolyamatok indulnak!

Konica Minolta C220

Használati driver letöltése: kattintson a nyomtató képére!
 Az új használati és telepítési letölthető a következő linkről: HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
BELÉPÉS a WEB-es nyomtató felületre

A táv-nyomtató berendezés 0-24 óráig elérhető, a kinyomtatott anyagokat Magyarországi partnerünk elsőbbségi küldeményként postázza a távmunkás vagy a megrendelő címére!

Tartalom megosztás


Távsegítség

Távsegítséget kérhet munkatársunktól!

Az esemény azonosítót az On-line chaten kaphatja meg.

Search

Tájékoztató új munkatársak részére

Tisztelt Jelentkező Munkatársunk!
 
Örülünk, hogy megkeresett minket és üdvözölhetjük!
 
Távmunka hálózatunk egy hatékony munkacsoportot foglalkoztat, mely kiszolgálja az Európai Munkáltatói Hirdetések Adatbázissal és folyóiratainkkal kapcsolatos feladatok közvetlen ellátását, ügyfeleink telefonos tájékoztatását, de kapunk megbízásokat egyéb fordítási és grafikai munkákra is, valamint rendszertagjaink által az On-line Távmunka-Koordinációs Szoftware segítségével leadott munkák is egyre szélesebb körben adnak lehetőséget távmunkavégzésre.
 
A munkacsoportban dolgozók partner programainkban történő munkavégzését az On-line Távmunka Koordinációs Szoftware segíti és koordinálja. Az On-line Távmunka Koordinációs szoftware alkalmas cégek, vállalkozások és munkacsoportok által végzett munka koordinációjára a munkavégzés hatékony elösegítésére is.
 
Tevékenységünk során elsősorban kiadványaink terjesztésére keresünk távmunkásokat, adatbázisaink folyamatos feltöltésére és frissítésére keresünk adatrögzítőket, ezenkívül ezzel kapcsolatosan telefonos ügyféltájékoztató munkatársakat, de folyamatosan nagyon sokrétű munkafeladatokkal tudjuk megbízni rendszertagjainkat:
 
Képességei szerint az alábbi munkafolyamatok közül bármelyikben vállalhat munkát:

-Gépelés (hanganyagról, kézzel írott vagy archivált anyagról)
-Facebook megosztás és kattintás
-Adatrögzítő (adatbázisaink feltöltése)
-Adatfeldolgozás, adatgyűjtés, adatbázis kezelés
-Információ kutatás az interneten, vagy más egyéb off-line helyeken
-Információ rendszerezés, csoportosítás, adatok válogatása az általunk meghatározott 
 szempontok szerint
-Fordítási feladatok idegen nyelvekről (németről, angolról és egyéb nyelvekről magyarra)
-Adatfrissítés - a rendszerünk meghatározott területeinek frissítése időközönként 
 vagy folyamatosan
-Levélcímzés, borítékolás, postázás (terjesztési munkák)
-Újságírás
-Call-center hívásfogadás
 
Az alábbi munkafolyamatok közül legalább 1 munkacsoportban viszont kötelező dolgoznia, munkát vállalnia:

- Adatrögzítő
 * Facebook megosztás és kattintás
 * Gépelés hanganyagról
 
- Titkársági ügyintéző:
  * Telefonos titkársági munkatárs és hirdetésszervező (ügyféltájékoztatás)
  * Kiadványterjesztés (hetilap, havilap, katalógusok, időszaki kiadványaink)
  
- Grafikai munkák: 
  * táv-fénymásolás, táv-nyomtatás, táv-fényképkidolgozás
  * Névjegykártya készítés, sokszorosítás
  * Egyedi naptárak, plakátok, bannerek nyomtatása
  * Számítógépes nyomtatás (táv-nyomtatón vagy otthoni nyomtatón keresztül)
  * Szórólapterjesztés, szórólapkészítés  
 
A jövedelem Öntől függ, azaz a képzettségétől, gyorsaságától, precízségétől, szabadidejétől és a számítógépe, internet kapcsolata teljesítményétől, sebességétől. Természetesen a felsorolt lehetőségek közül nem kötelező mindegyikben munkát vállalnia egyszerre, csak azokban, melyekre a választott kötelező munkafolyamaton kívül képesnek érzi magát. Az On-line munkakiosztási rendszer viszont lehetőséget ad arra, hogy olyan területen is felvállaljon munkát, amihez nem ért. Ekkor a rendszerben dolgozó szakavatott munkatársunk végzi el a feladatot.
 
Jelentkezés:
 
Kérjük olvassa el a http://tavmunka.net web oldalunkon található információkat és töltse ki a jelentkezési regisztrációs űrlapot:

http://tavmunka.net/regisztraciosadatlap.php
 
Ezt  követően letölthető módon hozzáférhetővé váűlik és email címére elküldjük a jelentkezési munkaanyagot, melynek segítségével a munkát azonnal elkezdheti. 
 
Az anyag a következő dokumentumokat tartalmazza:
 
ˇ Szofware felhsználói szerződés 
ˇ Távmunka NET Rendszertagsági szerződés
ˇ Az On-line Távmunka Koordinációs software aktiválás, munkakiosztási és távnyomtató berendezés és szerver használatához szükséges belépési PIN kódot tartalmazó kártya
ˇ Táv-nyomtató berendezés telepítési információk
ˇ Munkavégzéshez szükséges nyomtatott bemutató és tananyagok, prospektusok, videók (első tanfolyam anyaga)
ˇ Távolsági munkaeszközökhöz történő internetes kapcsolódás
ˇ Konkrét munkaköri leírások és tájékoztatók
* Táv-nyomtató berendezést.
 
A szerződéseket ezt követően kérjük aláírva lefényképezve küldje vissza címünkre, vagy nyomtassa ki a táv-nyomtató berendezés segítségével otthonából, mely itt nálunk az irodában nyomtatódik ki!  
 
Az On-line Távmunka Koordinációs rendszer és a munkaszerver használatára 3 hónapos próbaidőn keresztül lesz jogosult. A próbaidő alatt Ön eldöntheti, hogy igénybe kívánja-e venni szolgáltatásainkat, a szerződést meg kívánja-e hosszabbítani a regisztrációs adatlapon megadott időre. 
 
Tájékoztatjuk  továbbá, hogy a megbízási szerződéses próbaidőt követően jól dolgozó munkatársainkkal határozatlan idejű, 4 vagy 8 órás hivatalosan bejelentett Angliai  munkaszerződés megkötésére is lehetőséget látunk, mely részmunkaidőben és mellékfoglalkoztatásként is lehetséges. A határozatlan idejű munkaszerződés megkötésének további feltétele 2 egymást követő megbízási szerződéses ciklus  teljesítése. Az 1 éves szerződést követően inkább vállalkozói forma kialakítása javasolt.

 
A további nyilatkozatokat, szerződéseket és dokumentumokat a szerződés 
visszapostázása/feltöltése után a regisztráció érvényesítését követően internetes web oldalunkról töltheti le. Amennyiben van önéletrajzra, vagy esetleg referencia munkája, kérjük csatolja.
 
A Távmunka.NET Hálózat belső rendszerében szereplő munkakódok teljes részletes munkakód és munkadíj listáját a 


linken érheti el! (közvetlen munkakiosztás)
 
Kérjük, mikor papírjait a jelentkezéskor megküldi, jelezze vissza, maximálisan milyen  teherbírású adatrögzítési illetve telefonos munkát tud vállalni. A telefonos titkársági távmunka esetében meg kell jelölnie az időpontot, amikor a munkát tudja vállalni.
 
A facebook megosztás, gépelés, adatrögzítés, On-line fordítás, telefonos titkársági távmunka és még sok munkafolyamat a nap bármely időszakában vállalható, viszont tudnunk kell hogy például mely délelőtti vagy a délutáni órákban tudja vállalni pl. a telefonos munkát.
 
A megküldött vagy letöltött jelentkezési anyagot megfelelően kitöltve kérjük minél hamarabb visszajuttatni címünkre, vagy nyomtassa ki a táv-nyomtató segítségével.
 
A kiértékelés kb. 1 hetet vesz igénybe, ezek után rendszerünkben a Távmunka Koordinációs Szoftware és a táv-nyomtató használatához belépési kódot és jelszót kap és a rendszerünkben belépési kódot és jelszót a munkakiosztási szerveren is aktiváljuk.
 
A belépési kód és jelszó használatával letöltheti a szükséges további munkaköri leírásokat, 
valamint az On-line SQL munkakiosztási rendszerben belépési jogosultságot, státuszkódot kap, ami alapján a rendszer automatikusan osztja ki az egyes feladatokat a távmunkát végző személyek között.
 
A Rendszer Tagsági szerződés max. 5 éves időtartamra szól. A próbaidő és felmondási idő 3 hónap, ez idő alatt eldől, hogy képes-e teljesíteni azokat a minimális feltételeket, ami az induláshoz szükséges.
 
A 2-5 éves szerződéses konstrukciók csak vállalkozói formában végezhetők, magánszemélyként nem. Magánszemélyként kizárólag az fél éves és 1 éves szerződéses konstrukció valósítható meg. Ebben az esetben forduljon az ügyfélszolgálathoz regisztrációs kérelmének megváltoztatása érdekében.
 
A munkaszerver használata mellett Ön kap tőlünk névjegykártyákat és szórólapokat, melyek segítségével a teljes rendszer szolgáltatásait népszerűsítheti. Amennyiben Ön nem csak munkát fogad és munkát küld a szerverre, hanem a rendszert is népszerűsíti, akkor az Önhöz újonnan csatlakozott munkatársak leadott és elvégzett munkái után 6 szint mélységig jutalékot kap, mely az aktív saját jövedelmén kívül jelentős passzív jövedelmet eredményez! Az MLM rendszerben történő részvétel nem kötelező, csupán egy lehetőség, Ön természetesen önállóan is dolgozhat.
 
A Távmunka NET Hálózati Rendszer csapattagjaként Ön egy dinamikusan fejlődő rendszerben on-line munkakiosztási rendszerben dolgozhat, bővülő munkafolyamatokban, munkáját és képességeit szélesebb körben ismerhetik meg ügyfeleink és megbízóink is, ezzel erősítve a csapatmunka színvonalát, minőségét, gyorsaságát és megbízhatóságát. 
 
Tekintse meg megújult web oldalunkat, és reméljük, hogy hamarosan munkatársaink között üdvözölhetjük!
 
A portál rendszer tartalma és menü rendszere a portál jobb felső sarkában található regisztráció és bejelentkezést követően használható teljes körűen. A portál rendszerbe történő regisztráció nélkül a web oldal tartalma korlátozottan használható. Amennyiben az Ön által megadott felhasználónévvel és jelszóval nem sikerül a belépés, kérjük hozzon létre egy új felhasználónevet és jelszót egy új e-mail címmel.
 
A web oldal tartalmának elolvasásához, megismeréséhez és megértéséhez kb. 1-2 óra szabadidő feltétlenül szükséges. Kérjük kerülje a meggondolatlan, pontatlan vagy gyors regisztrációt, mert a későbbi munkavállalás során a figyelmetlenségből fakadó kellemetlenség megnehezíti a távmunka kapcsolatot és ezért a web oldal üzemeltetője nem tehető felelőssé! 
 
 
Referencia:
---------------
Az On-line Távmunka Koordinációs Szoftware segítségével az elmúlt 15 évben forintban több milliós nagyságrendű távmunka-díj került kifizetésre csekken, banki átutalással és a távmunkáshoz érkező közvetlen bevétel formájában, mely kifizetések igazolhatók.
 
A kiadványterjesztő munkahálózat 15-ik éve sikeresen forgalmazza országosan a Külföldi Munka c. újságot, havi magazint és negyed éves valamint speciális munkakatalógusokat. A Külföldi Munkalehetőségek iránt az érdeklődés és a kereslet óriási, és az egyedülálló piaci részesedés biztosítja a megélhetést a terjesztők részére közvetlenül beérkező munkadíjak formájában.
 
Reméljük, hogy sokáig együtt fogunk dolgozni, és hamarosan munkatársaink között üdvözölhetjük!
 
Tisztelettel:
 
Telenews Limited London
Távmunka.NET Hálózati Rendszer 

További szabad munkák

Új munkafolyamatok MEGJELENÉSE

2019.02.12. Új munkafolyamatok, nagy mennyiségű munkakiosztás!

Tájékoztatjuk munkatársainkat, hogy 2019.02.12-tól rendkívül nagy mennyiségű feladatok jelennek meg a távmunka elosztási rendszerben. Az új munkafolyamatok megjelenése mellett az adatrögzítési, gépelési munkák száma is robbanásszerűen megnövekszik!


Nagy mennyiségű On-line gépelési feladatok várhatóak hanganyagról! - 100-as nagyságrendű gépelési munkák, folyamatos feltöltéssel! 

Ezen kívül On-line fordítási munkák - több ezer db friss német nyelvű fordítási feladatok

 

Facebook megosztás és kattintás

Tájékoztatjuk munkatársainkat, hogy a 4900-006-es munkakódon szereplő Facebook megosztás és kattintás munkafolyamat elszámolása Angol font alapú kifizetési rendszerben történik. A munkafolyamat gyorsított regisztrációval is elérhető 3 hónapos próbaidővel. Az elszámolás alapján egy kattintás fél penny-vel, 0.005 Angol fonttal egyenértékű (kb. 2 forint). A munkadíjak kifizetése az első érvényes kattintás után 6 óra múlva történik meg PayPal rendszeren keresztül!

E-mail kézbesítés

Ritka esetben visszajelzést kapunk arról, hogy az E-mailek nem érkeznek meg a címzett postafiókjába. Ügyfélszolgálatunk mindig válaszol 48 órán belül (munkanapokon 24 órán belül) és nem hagy válasz nélkül egy kérdést sem valamint rendszerünk elküldi minden esetben az email üzeneteket. Viszont általában Önnek is be kell állítania levelező rendszerét annak érdekében, hogy megkapja az email üzeneteket. E-mail rendszerünket folyamatosan teszteljük és 


Ime néhány tipp: 

  • Túlterhelt az Ön levelező rendszere. Nem az Ön számítógépén lévő postafiók a túlterhelt, hanem az a rendszer, ami kiszolgálják Önt - az a rendszer amire email címe végződik. Ez többségében a freemail.hu a citromail.hu címeknél szokott előfordulni, ez esetben akár több órába-napba is telhet, mire megérkezik vagy meg sem érkezik az e-mail. 
  • Megtelt a postaládája. Célszerű időközönként üríteni. Ez a Gmail.com esetében is előfordulhat, ugyanis a Gmail levelező rendszer tárhelye együtt van a Google Drive és a Google Fotók tárhelyével, és ha a Googole Drive vagy a Google Fotók tárhelye betelt, akkor a Gmail levelező rendszere se működik, nem fogadja a leveleket. Ez a jelenség megtörténhet bármikor úgy, hogy Ön azt észre sem veszi.
  • Valamely rosszul beállított SPAM szűrő (levélszemét szűrő) az Ön postafiókjában megakadályozta, hogy az általunk küldött levél célba érjen. Javasoljuk, - ha van ilyen - a SPAM, vagy kéretlen levelek, levélszemét mappát is nézze meg, és ha ott megtalálja, akkor jelölje be, hogy ez a levél NEM SPAM. De előfordulhat az is, hogy a SPAM szűrő teljesen visszautasítja a levelet mert hibásan van beállítva és még a "SPAM-ként megjelölve" vagy a "SPAM" mappába sem érkezik meg (holott nem SPAM, hiszen Ön kérte a levelet - de ezt a levélszemét szűrő nem tudja). Ez esetben javasoljuk a SPAM vagy másnéven kéretlen levél szűrő beállítások módosítását és a módosítások átnézését.
  • A feladó e-mail címét, mely a Telenews Limited Szerkesztőségtől érkezik adja hozzá az engedélyezettek vagy biztonságos email küldők listájához. Várja meg míg a beállítások életbe lépnek. Amennyiben nem jár sikerrel, vagy nem akar a SPAM szűrő beállításaival bajlódni, akkor azt javasoljuk, hogy más e-mail címmel iratkozzon fel. 
  • Kapcsolja ki a levelezőjében a spamszűrést. Sokkal kisebb baj 20 kéretlen levelet kapni és törölni, mint egy fontos üzleti levelet elmulasztani.  A kéretlen levelek ne zavarják, azok csak elektronikus jelek, és törölje őket. Rendszerünk soha nem küld spamet, mégis a levelek nagy száma miatt némelyik hibás spamszűrő nem engedi át azokat. Ilyenkor Ön várja a levelet, a spamszűrő meg visszautasítja. A Spam szűrők beállítása sok esetben hibás, mivel nem emberi, hanem gépi döntés alapján bírálják el a levelek átengedését. Ezt Ön bírálja felül és minősítse levelünket kért levélnek. Onnan kezdve mindig megkapja őket.
  • Ajánljuk a gmail.com ingyenes levelező rendszert, ahol Ön 100% megkapja a leveleket. Ez a google levelezője, gyorsan és megbízhatóan működik, de csak akkor, ha nem telt be a Google tárhelye.

Bintonsági védelem

Web oldalunk és a munkakosztási rendszer biztonságos, SSL tanúsítvánnyal rendlekező szerveren fut.

Az oldal internetes kapcsolatás 256 bites kulccsal titkosította rendszerünk, mielőtt átküldjük azt az interneten. A titkosítási eljárás nehézzé teszi illetéktelen személyek számára az adatok lehallgatását amíg azok az Ön számítógépe és a munkaszerver között utaznak az interneten. Ez rendkívül fontos az adatszivárgás, adatlopás és csalás kiküszöbölése érdekében. A titkosítási eljárásnak köszönhetően nem valószínű, hoy bárki más elolvassa az oldalt és az oldalon folyó munkát amíg az az internet hálózatán utazik.

On-line ügyfélszolgálat

On-line operátor

​Elérhető: munkanapokon Londoni idő szerint  8:00 órától 12:00 óráig a kezelő on-line elérhető!


Ezen időn kívül a jobb alsó sarokban felnyíló ablakban hagyjon üzenetet és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül, (maximum 24 óra) válaszolnak kérdésére!

Paypal regisztráció


A PayPal regisztráció leírásának megtekintéséhez kattintson a képre! Amennyiben már van PayPal számlája, nem szükséges új PayPal számlát nyitnia, a meglévő használható!

A PayPal használatával az Ön távmunka díja az elszámolást követően azonnal megérkezik elektronikus pénztárcájába!

Munkastatisztika

Hirdetés

PayPal rendszeridő

PayPal rendszeridő ellenőrzése


A PayPal átutalási rendszer időzónája a PDT (Pacific Daylight Time) - Csendes Óceáni Nyári időszámítás. A PayPal rendszeren belül az átutalások ezen időpotnok szerint kerülnek bejegyzésre.


TÖBB RENDSZERIDŐ

Központi telefonszám

Központi telefonszám: 

0044/772-411-0557 Londoni idő szerint munkanapokon 17-19 óráig.


Központi telefonszámunkon az ügyfélszolgálat elérhető munkanapokon. Nyitva tartási időn kívül kizárólag email fogadására van lehetőség. Kérjük a központi telefonszámunkat abban az esetben hívja, ha a web oldal tartalmát már elolvasta, és a web oldalt már nem vendégként áttanulmányozta. Kérjük olvassa el ezenkívül az alábbi telefonálási útmutatót is, mielőtt a központi számot hívja.


TELEFONÁLÁSI ÚTMUTATÓ

 


Copyright © 2004-2020. 

All Rights Reserved.

https://tavmunka.net  - Telenews Limited. 

27 Old Gloucester Street

London, United Kingdom, 

WC1N 3AX
Az oldal internetes kapcsolatát 256 bites kulccsal titkosította rendszerünk, mielőtt átküldte azt az interneten. A titkosítási eljárás nehézzé teszi illetéktelen személyek számára az adatok lehallgatását amíg azok az Ön számítógépe és a munkaszerver között utaznak az interneten. Ez rendkívül fontos az adatszivárgás, adatlopás és csalás kiküszöbölése érdekében. A titkosítási eljárásnak köszönhetően nem valószínű, hogy bárki más elolvassa az oldalt és az oldalon folyó munkát amíg az az internet hálózatán utazik Ön és a munkaszerver között. Amennyiben az Ön számítógépes hálózatában vírus van vagy valamely telepített program le kívánja hallgatni az Ön internetes kapcsolatát, abban az esetben a böngészője blokkolni fogja azt a programot és annak tartalmát, amely veszélyes Önre nézve vagy a távmunka végzésére nézve. Ameddig Ön a zöld lakat ikont látja a web oldal címében, addig Ön biztonságban van.