Gépelés hanganyagról, akár osztott képernyőn BITMAP-ról
Facebook megosztás, E-mail küldés, E-mail fogadás, E-mail click, SMS fogadás, Adatrögzítés, 
Adatmásolás, Adatfeltöltés, Gépelés, Nyomtatás, On-line titkárnői munkák, Bedolgozás
Üdvözlöm Önt!

Kérem látogassa meg web oldalunkat, ahol otthonról is végezhető konkrét, lefoglalható táv-munkalehetőségeket is talál! Regisztráljon még ma!

Remélem hamarosan együtt fogunk dolgozni!
 Postázás, borítékolás, SMS-e-mail küldés/fogadás, mobilmunka, szórólapozás, újságírás
Dolgozzon bárhol, bárhonnan, család és házi munka mellett szabadon!
Dolgozzon barátaival és ismerőseivel együtt csapatmunkában!

TÁVMUNKA.NET

Online európai távmunka koordinációs központ - munkafoglalási és munkakiosztási szerver

Belépés/előregisztráció

Bejelentkezés a szerverre


Jelszó emlékeztető:Belépés mobiltelefonnal

Amennyiben mobiltelefonnal kíván regisztrálni koppintson a mobilelefon képre:


A belépéshez használja a Login Now gombot:

Bejelentkezés a szerverre

Ezután a megjelenő egyszerűsített munkafelületen keresztül mobiltelefonnal is használhatja a munkaszervert.


Jelszó emlékeztető:


Bejelentkezési profil

Transferwise regisztrációA TransferWise jóvoltából Ön külföldi jövedelmét átutalhatja magyar bankszámlára is és magyarországról is utalhat külföldre egyszerűen és gyorsan! Amennyiben még nincs TransferWise számlája, a logóra kattintva regisztráljon. Az első átutalása ingyenes! 

Hirdetés

leíratkozás és törlés

PayPal lemondása

PayPal automatikus hosszabbítás lemondása

Aktív táv-nyomtató

A Táv-nyomtató berendezés telepítése. A táv-nyomtatás funkció elérhető, a munkafeladatok elvégezhetők az új táv-nyomtatási és táv-fénymásolási funkciók és menüpontok valamint munkafolyamatok indulnak!

Konica Minolta C220

Használati driver letöltése: kattintson a nyomtató képére!
 Az új használati és telepítési letölthető a következő linkről: HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
BELÉPÉS a WEB-es nyomtató felületre

A táv-nyomtató berendezés 0-24 óráig elérhető, a kinyomtatott anyagokat Magyarországi partnerünk elsőbbségi küldeményként postázza a távmunkás vagy a megrendelő címére!

Tartalom megosztás


Távsegítség

Távsegítséget kérhet munkatársunktól!

Az esemény azonosítót az On-line chaten kaphatja meg.

Search

Általános szerződési feltételek, adatvédelem (ÁSZF, GDPR)

1. §. Általános szerződési feltételek (ÁSZF) Legutóbbi lényegi módosítás: 2019-02-12, 2019-06-30 (1. §. 12.pont), 2020-02-12. (1. §. 14.pont), 2020-03-29  (1. §. 17, 18.pont)

Felhasználók meghatározása: 

1. Látogató (vendég felhasználó) A vendég felhasználó mindenféle regisztráció nélkül böngészheti a web oldalt, korlátozott információ közlési lehetőséggel. A vendég felhasználó részére korlátozva vannak bizonyos funkciók, melyeket mindekor a web portál rendszeren a rendszert üzemeltető adminisztrátor határoz meg. A portál rendszer működése nincs hatással a portálba beágyazott szoftware-k működésére, de a vendég felhasználó nem mindig láthatja a beágyazott szoftware-k kezdő képernyőjét, annak nyitó menürendszerét, csak abban az esetben, ha ezeket a linkeket hírlevél formájában az üzemeltető közzéteszi. A vendég felhasználó nem köteles regisztrálnia magát a portál rendszeren, és nem köteles regisztrálnia magát a regisztrációt követően a beágyazott oldalakon. A portál rendszer a regisztrációra csupán lehetőséget ad. A vendég felhasználónak nincs lehetősége regisztrálnia - a Távmunka Koordinációs Szoftwaren (beágyazott szoftware) A vendég felhasználónak nem biztosít regisztrációs kulcsot a rendszer az alábbi beágyazott szoftwareken: - számlázó program - táv-nyomtató. A vendég felhasználó nem regisztrálhat a Távmunka Koordinációs Szoftwaren, annak minden funkcióját a Távmunka Koordinációs szoftware-n történő regisztráció után használhatja, a portál rendszertől függetlenül is. 

 1. A munkavégzés szempontjából a portál rendszeren történő kettős szintű regisztráció biztonsági okok miatt kötelező, legfőképp e-mail cím ellenőrzési funkció miatt. Amennyiben a felahsználó nem ellenőrzi a munkaszerveren történő regisztráció előtt email címét, és nem ellenőrzi azt, hogy a rendszer által küldött levelek megérkeznek-e a felhasználó postfiókjába, az ebből fakadó károkért a felhasználó felel. Amennyiben a felhasználó a portál rendszeren történő regisztrációs lehetőséggel nem él, azzal önként lemond a portál rendszer által nyújtott biztonsági és szélesebb körű információ közlési szolgáltatásokról is. 
 2. A Távmunka Koordinációs Szoftwaren történő regisztráció mellett kötelező a web portál rendszeren történő regisztráció is, a Távmunka Koordinációs Szoftwaren történő regisztráció feltétele a portál rendszeren történő regisztráció. A vendég felhasználó hozzájárul hogy hírlevélben értesítéseket küldjön a rendszer számára a munkavállalással kapcsolatosan. 

2. Web portál rendszerben regisztrált felhasználó. A regisztrált felhasználó teljes jogosultsággal böngészheti a web oldalt, annak minden funkcióját használhatja. A web oldalt vendégként böngésző felhasználó érdeklődési céllal regisztrál a web portál rendszeren annak érdekében, hogy a rendszer működésébe részleges betekintést nyerjen. A web portál rendszer további, bővebb információkat közölhet részére, mint a vendég felhasználók esetében. A regisztrált felhasználó nem köteles regisztrálni a beágyazott szoftware-ken, viszont erre a lehetősége megvan, a lehetőséggel élhet. A munkakiosztási szerver és a web portált üzemeltető szerver össze van kapcsolva, beágyazásos technológiával. A beágyazásos technológia használatával kapcsolatosan a web portál regisztrált felhasználó olvashatja a TÁVMUNKA/HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ leírást. 

 1. A web portál rendszeren regisztrált felhasználó jogosulttá válik a Távnyomtató szerver esetében regisztrációs kulcs igénylésére, mint egyedi felhasználó, természetesen a megfelelő használati jogosultság megváltása és megfizetése után. A web portál rendszerben regisztrált felhasználó nem köteles megvásárolni a beágyazott programokat, a web portál rendszer erre viszont lehetőséget ad, de vásárlásra a beágyazott programok készítője nem kötelezi a portál rendszerben regisztrált felhasználót. 

3. Szoftware felhasználó. A web portál rendszerbe regisztrált felhasználó a beágyazott programok használatára jogosultságot szerezhet, vásárlóvá válhat, illetve a vásárlást követően az eszközökkel (Táv-nyomtató, Számlázó program, Távmunka Koordinációs Szoftware) munkát végezhet, munkát vállalhat fel az üzemeltető, és külső megrendelő részére. A beágyazott technológiával megjelenített és használatba vehető szoftware-k, eszközök használatba vételéhez szükséges regisztráció már konkrét és elkötelezettséget jelentő regisztráció. Ez a típusú regisztráció már nem csak érdeklődés szintű, hanem teljesen egyértelmű vásárlásra illetve szerződés kötésre irányuló szándék kifejezése. 

 1. Szoftware és eszköz felhasználóvá csak az válhat, aki teljesíti az előzetes feltételeket. 
  1. a Távmunka Koordinációs Szoftwaren a regisztráció a web portál rendszeren regisztrált felhasználók részére engedélyezett 
  2. a Táv-nyomtató berendezésen történő regisztrációs kulcs igénylése portál rendszerre történő regisztráció után engedélyezett 
  3. a számlázó program céges használatához szükséges Telenews Limited-en keresztüli használat esetében a regisztrációs kulcs igénylése csak a Távmunka Koordinációs Szoftware-n regisztrált tagok részére lehetséges. 
 1. Az egyes szoftware-k és eszközök regisztrációs felülete a vendég felhasználók részére csak részlegesen, a web portálon regisztrált felhasználók esetében teljes mértékben elérhető, viszont a regisztrációs kulcsok megadása korlátozott, attól függően, hogy a web portál rendszerben vagy pedig a Távmunka Koordinációs Szoftwaren a felhasználó regisztrált-e vagy nem. A Távmunka Koordinációs Szoftware felhasználó részére (aki a web portál rendszerben is regisztrált) az On-line szoftware-k és On-line használatba vehető eszközök elérhetők, és a számlázó programhoz igényelhet céges hozzáférési kulcsot. 

4. Vásárló. A web portál rendszeren közzétett szoftware-ket illetve eszközökhöz való hozzáférést a felhasználók megvásárolhatják. A jelentkezési és regisztrációs csatlakozási adatlap kitöltése regisztrációs kérelmet jelent a Távmunka Koorcinációs Szoftware felhasználásának megvásárlására is. A regisztrációs adatlap kitöltését követően a felhasználó a termék végső megvásárlásáig elállhat a vásárlástól. A regisztrációs adatlap kitöltését követően a regisztráció hitelesítése a hitelesítési díj megfizetésével történik meg. 

 1. Vásárlóvá csak az válhat, aki a regisztrációs hitelesítési díjat megfizette és a regisztrációs jelentkezési adatlapot kitöltötte. A hitelesítési díj megfizetése egyben próbaidős felhasználási jogosultságot ad a vásárló részére. A regisztrációs adatlap kitöltését követően a felhasználó nem köteles a hitelesítési díjat megfizetni, a vásárlástól minden következmény nélkül elállhat. A regisztrációs adatok megadását követően elektronikus szerződés kötés történik, az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) elfogadásával, ami a regisztrációs adatlap kitöltésekor az ÁSZF jelölő négyzet bejelölésével és az adatok elküldésével egyszerre történik meg. Amennyiben a vásárló a regisztrációs adatlap kitöltése során látható ÁSZF jelölő négyzetet úgy jelöli be, hogy valójában az ÁSZF-et nem olvasta el, az ebből fakadó kellemetlenségekért a vásárló felel. 
 2. Az elektronikus szerződés kötést követően fizethető meg a hitelesítési díj, és azt követően vásárolható meg a termék. A hitelesítési díj megfizetése előtt az ÁSZF elfogadásával elektronikus szerződés kötés történik, mely megkötésének feltétele a regisztrációs adatlap kitöltése. A hitelesítés tartalmaz 2 hónapos próbaidős felhasználási lehetőséget. A próbaidő alatt a felhasználó vagy a rendszer üzemeltetőnek joga van a hosszú távú szerződéstől való elállásra. A próbaidőn belüli felmondás esetén a hitelesítési díj a próbaidő lejárata után visszafizetésre kerül, de értelemszerűen csak akkor, ha a hitelesítési díjnak megfelelő munkadíj a próbaidő végéig nem gyűlik össze. A hitelesítési díj megfizetése történhet PayPal rendszeren, Trasferwise szolgáltatás felhasználásával, Banki átutalással vagy készpénzben a cég hivatalos képviseletének helyszínén. 

A hitelesítési díjak: 

 • személyes megjelenés esetében díjmentes (azonnali aktiválás)
 • PayPal rendszeren keresztül £24 Angol font (azonnali aktiválás)
 • Transferwise rendszeren keresztül £24 Angol font (1 napos aktiválási határidő)
 • Bankkártyán keresztül £24 Angol font (1 napos aktiválási határidő)
 • Nemzetközi banki átutalással £25 Angol font  (5 napos aktiválási határidő)
 1. A hitelesítési díj megfizetését követően a rendszerben megtalálható szoftwarek és tananyagok a felhasználó számára hozzáférhetővé válnak, a rendszer munkavégzésre alkalmas állapotbe kerül a felhasználó számára. A munkaszoftwerek és a rendszer beállítását a cég kifejezetten a felhasználó kérésére állítja be és helyezi üzembe. 
 2. A hozzáférési jogosultság megadásától számított 14 napon belül amennyiben a  felhaszáló nem veszi használatba a rendszert, nem kezdi el a munkát akkor elállhat a szoftware és a hozzáférési jogosultság megvásárlásától és a hitelesítési díj visszafizetésre kerül az elállástól számított 8 napon belül.
 3. A 14 napos elállási jog és a teljes összegű visszafizetés csak akkor érvényesíthető, ha a befizetett összeg teljes mértékben a szolgáltató birtokában van és nincs egyéb technikai úton zárolva. Amennyiben a felhasználó az összeget technikai úton vagy egyéb módon csak látszólag fizette be és fenntartotta ezt az állapotot, úgy a befizetett díjnak megfelelő napok számával csökkentett díj kerül visszafizetésre.
 4. Amennybien a 14 napos határidő alatt a felhasználó nem kezdi el a munkát és nem is él az elállási jogával, akkor a szolgáltató a próbaidő végéig lehetőséget biztosít a felhasználó részére, hogy a rendszer használatát, a munkát elkezdje. 
 5. Amennyiben a próbaidő teljesen inaktív módon telik el a felhasználó részéről, abban az esetben a szolgáltató a próbaidő végén nem hosszabbítja meg a szerződést és a díjat egyoldalúan visszafizeti.
 6. A rendszer üzemeltető jogosult a próbaidőn belüli renkívüli és azonnali felmondásra abban az esetben, ha a felhasználó magatartása nem elégíti ki a távmunka végzéshez szükséges kölcsönös és feltétlen bizalom elvét. Ebben az esetben a próbaidős felhasználói díj a felmondást követő hátralévő időszakra vonatkozólag időarányosan visszafizetésre kerül, valamint ezt követően ismételt próbaidőre már nincs lehetőség.
 7. A próbaidő alatt a felhasználó vagy a rendszer üzemeltető is kérheti, kezdeményezheti a hosszú távú szerződéstől való elállást. 
 8. A próbaidőn belüli felmondás esetén a hitelesítési díj a próbaidő lejárata után 8 napon belül visszafizetésre kerül, de értelemszerűen csak akkor, ha a hitelesítési díjnak megfelelő munkadíj a próbaidő végéig nem gyűlik össze. Ebben az esetben a felhasznló a rendszerben található tananyag alapján elkezdi a munkavégzést, a szoftwarek használatát, viszont a hitelesítési díj visszajuttatására már csak a próbaidő lejárata után van lehetőség, mivel a rendszer beállítása már megtörtént és a munkavégzés elkezdődött és a tudomására jutott információk alapján a próbaidő lejárata előtt bármikor újra kezdheti a munkavégzést, a rendszer használatát. 
 9. Passzív tag: a rendszerben marad egészen addig míg nem kéri törlését.
 10. Amennyiben a próbaidő után a rendszer felhasználási jogosultság meghosszabbítása megtörtént, a vásárló már nem léphet vissza, nem élhet az üzleten kívüli vásárlás 14 napos elállási jogával, mivel a vásárlás már a próbaidő elkezdése előtt megtörtént (2 vagy 3 hónappal előtte), a megfizetett díj nem igényelhető vissza, mivel az elállásra korábban a regisztrációs folyamat mindkét fázisában (előregisztráció, próbaidő) meg van a lehetőség. Nem kell fizetni a 2 vagy 3 hónapos hitelesítési díjat, amennyiben a felhasználó hosszú távú szerződést köt.
 11. Próbaidőben történő felmondás az ügyfélszolgálatra küldött egyértelmű közléssel, indoklás nélkül megtehető, a felmondás ekkor kezdődik meg. A felmondást és a felmondási időszak kezdetét az ügyfélszolgálat egyértelmű üzenetben megerősíti. A felmondási idő letelte előtt a felhasználó bármikor ismét elkezdheti a munkát, ekkor automatikusan a felmondás érvényét veszti. Második alkalommal és további ismételt felmondásra és újra aktiválásra lehetőség nincs. A felmondási idő megegyezik a próbaidő mértékével.
 12. Az előző pontoból következően amennyiben a felhasználó hitelesítési díj nélkül, tehát azonnal hosszú távú felhasználási időszakkal indította tagságát, a hosszú távú felhasználási időszak alatti felmondás esetén is a próbaidő (2 vagy 3 hónap) leteltét követően kerül visszafizetésre a befieztett felhasználási díj, viszont a próbaidő alatt keletkezett munkadíj a hosszú távú felhasználási időszak díjából levonásra kerül, mivel az nem próbaidős 2 vagy 3 hónapra szóló hitelesítési díj. Az előző pontokból következően értelemszerűen nem kerül visszafizetésre a hitelesítési díj, amennyiben a felmondásig megkeresett és kifizetett összeg magasabb a hitelesítési díj összegénél.
 13. 2019-07-01-től a 3 hónapos próbaidős regisztrációs lehetőség megszűnt, ennélfogva a próbaidő mértéke 2019-07-01-től hitelesített regisztrált tagok esetében 3 hónap helyett 2 hónapra módosult.
 14. Bármilyen visszatérítés esetén amennyiben a felhasználó a hitelesítését bankkártya aktiváló bónuszal vette igénybe, úgy a részére kifizetett bónuszok a visszafiztéskor levonásra kerülnek. 
 15. 2020-02-12-től a £19 Angol fontos akciós 2 hónapos próbaidős regisztrációs lehetőség megszűnt, ennélfogva a próbaidő mértéke 2020-02-12-től hitelesített regisztrált tagok esetében 2 hónap helyett 3 hónapra módosult.
 16. Felek az elsődleges kommunikációs csatornaként a web oldal jobb alsó sarkában megnyíló on-line ügyfélszolgálatot fogadják el. Minden kommunikáció ezen a felületen keresztül történik a munka és a tájékoztatás során. Amennyiben az ügyfélszolgálat nem elérhető azonnali üzenetváltás során, abban az esetben a felhasználó hagyhat üzenetet az on-line ügyfélszolgálat megnyíló ablakában. Amennyiben megadja email címét, abban az esetben email címére is válaszol az ügyfélszolgálat, viszont az email-ban küldött válaszokra a felhasználónak szintén az on-line felületen keresztül kell válaszolnia, nem pedig email-ban.  Amennyiben a felhasználó nem adja meg az email címét abban az esetben a válaszokat a chat ablak bal felső részén a < jelre kattintva is megtekintheti. Az ügyfélszolgálati ablak helyes működése érdekében a felhasználónak engedélyeznie kell a sütik mentését a saját számítógépére. Az ügyfélszolgálat munkanapokon a lehető legrövidebb idő alatt maximum 24 órán belül válaszol, hétvégén 48 órán belül.Telefonos hívást az ügyfélszolgálat nem indít, az ügyfélszolgálat kizárólag az online chat-en üzemel. Telefonos hanghívásos beszélgetés során az ügyfélszolgálat havonta maximum 1 alkalommal vehető igénybe a 0044-772-411-0557-es telefonszámon.
 17. 2020.03.29-től lehetőség van 6 hetes, 2 hónapos vagy 3 hónapos próbaidős regisztráció indítására, valamint ezzel együtt a próbaidő havi meghosszabbítására.
 18. Amennyiben a felhasználó az elmúlt 2 évben volt már a rendszer tagja, úgy a próbaidős felhasználói szerződést még egyszer nem veheti igénybe. 

Az On-line Távmunka Koordinációs Szoftware-t belépési kódját és hozzáférését tartalmazó munkacsomagok díjai: 

- 6 hetes próbaidős licenc szerződés esetében £14.90 Angol font 

- 2 hónapos próbaidős licenc szerződés esetében £19 Angol font 

- 3 hónapos próbaidős licenc szerződés esetében £24 Angol font 

- 0.5 éves licenc szerződés esetében £39 Angol font 

- 1 éves licenc szerződés esetében £55 Angol font 

- 2 éves licenc szerződés esetében £85 Angol font 

- 5 éves licenc szerződés esetében £135 Angol font 

- Határozatlan idejű licenc szerződés esetében £170 Angol font 

A lejárati időt követően a csomagok automatikusan hosszabbításra kerülnek. Amennyiben a próbaidő sikeresnek minősül, abban az esetben a próbaidő hosszabbítása értelemszerűen nem indokolt, és a rendszer tagság ezt követően hosszú távú szerződéssel folytatható.

4/2. Kiegészítés

 1. Egyszerűsített regisztráció során a vendég (látogató) a portál rendszerbe történő regisztrációval együtt egyszerre kitöltheti a Regisztrációs csatlakozás menüpontot is. A regisztrációs csatlakozás adatlap teljes kitöltése illetve a regisztrációs adatlap kitöltésével járó kötelezettségek csak abban az esetben válnak érvényessé, amennyiben a vendég felhasználó e-mail címét megerősíti, illetve teljesíti a 4. pontban a regisztráció hitelesítésére vonatkozó követelményeket és kitölti a regisztrációs adatlap azon részét mely a munkavégzésre irányul. 
 2. Hitelesnek tekinthető az a regisztrációs csatlakozás is, mely telefonos illetve személyes ajánláson keresztül a hitelesítési kód megadásával történik meg. Személyes ajánlás esetében a licenc szerződések díjai egyéni kedvezmények alapján kerülnek megállapításra. 

5. A Távmunka NET Hálózati Rendszertag mint Távmunka Koordinációs Szoftware felhasználó (továbbiakban felhasználó) jogai és státusza a rendszerben: 

(a) Az On-line távmunka koordinációs software (számítógépes program) használata során a kötelezően elvégzendő On-line feladatok teljesülését követően a rendszer a munkadíjakat meghatározott időközönként automatikusan átutalja. 

(a/2) A folyamatos termelő munka során a felhasználóhoz közvetlenül befolyt bevételekből a költség ágazatba tartozó munkák díja viszont a konkrét munka megkezdése előtt kerülnek kifizetésre előre történő fizetéssel házipénztárból. Ennek megfelelően a felhasználó saját Házipénztárat vezet, melyben rögzíti a napi bevételeket és kiadásokat. Az On-line költség ágazatba tartozó egyéb munkák (nem kötelező munkák) kifizetési rendszerének működésének feltétele a termelő ágazatban végzett munka, mely alapján a távmunkáshoz a bevételek közvetlenül megérkeznek a Házipénztárba. A Házipénztár adatai a Távmunka Koordinációs Szoftware moduljában történik rögzítésre. 

(b) Próbamunka során joga van Távmunka-NET Hálózati Rendszertagnak a "Munkakiosztási körlevelek"-et és a "Távmunka Hálózat" mint web portál rendszer on-line szórt üzeneteit megkapni (abban az esetben, ha a web portál rendszerre is regisztrált), és a rendszer által kiadott többi feladatról értesülni, az új munkafolyamatba elszámolás alapján bekapcsolódni felelősségmentes módon. A Távmunka-NET Hálózati Rendszertag a munka kiosztása során megküldött körlevélre ugyanúgy válaszolhat, a távmunka-kiosztási mechanizmusban ugyanolyan aktivitással vesz részt mint a többi próbamunkát elvégzett felhasználó. 

(c) A Távmunka-NET Hálózati Rendszertag részére a munkakiosztás során kiadott "próbamunka" felhasználásra és elszámolásra kerül, de a munkát párhuzamosan "élesben" az adott munkakiosztási időintervallumon belül egy másik szerződéssel rendelkező gyakorlattal rendelkező felhasználó is elvégezheti. 

(d) A Távmunka NET Hálózati Rendszertag által elvégzett éles próbamunkákra munkadíj jár. 

(e) A próbamunkát végző távmunkást az elvégzett munka esetleges hibái miatt felelősség nem terheli. 

(f) A Távmunka NET Hálózati Rendszer kérés esetén tájékoztatja a NET Hálózati Rendszertagot a próbamunka elvégzésének minőségéről, az esetleges hibákról. 

(g) A Távmunka NET Hálózati Rendszertag a 2 vagy 3 hónapos próbaidő letelte után is végezhet próbamunkát az általa megjelölt illetve a rendszerben időközben megjelent új munkafeladatokon. 

(h) A Távmunka NET Hálózati Rendszer a 2 vagy 3 hónapos próbaidő alatt felmondhatja a regisztrációkor megjelölt hosszú távú tagsági és megbízási szerződést. 

(i) A Távmunka NET Hálózati Rendszertagnak joga van a Távmunka NET Hálózati Rendszer felkínált üzleti kapcsolatok, egyéb Távmunka Hálózat által és a szolgáltatási árlistájában felkínált lehetőségekben munkát végezni, munkát felvállalni külső megrendelő részére. 

(j) A Távmunka-NET Hálózati Rendszer részletes tájékoztatást ad a Távmunka NET Hálózati Rendszertag részére a lehetséges munkavállalás körülményeivel kapcsolatosan. 

(k) A Távmunka NET Hálózati Rendszer csak megbízási szerződéssel ad munka megbízást, egyéb közvetett és közvetlen módon munkáltatói jogokat nem gyakorol. 

(l) Kötelessége a Távmunka NET Hálózati Rendszertagnak a rendszerben a Rendszertagsági jogosultságában meghatározott munkafolyamatokban külső megrendelő részére munkát felvállalni, a munkafolyamatokat megrendelők részére felajánlani, reklámozni, illetve a Rendszertagsági jogosultságának megfelelően közvetlen munkát végezni a Távmunka NET Hálózati Rendszer részére. 

(m) Távmunka NET Hálózati Rendszer törekszik arra, hogy a rendszerbe beküldött és a rendszerben található munkák értékegyensúlyának fenntartásnak figyelembevételével biztosítsa a munkavégzést a munkaszerveren a Távmunka Koordinációs Szoftware segítségével. 

(n) A sikeresen elvégzett próbamunka után a Rendszertagsági próbaidőszak alatt a Távmunka-NET Hálózati Rendszertag részére a megbízási szerződést elkészítjük, vagy módosítjuk és érvényesítve, regisztrálva visszaküldjük. 

6. A közvetlen munkadíj kifizetési rendszer és a jelentkezéskor fizetendő hitelesítési díj biztosítja mindkét felet, hogy a távolból egyik fél se okozhasson a másik félnek kárt. 

7. Joga van a Távmunka NET Hálózati Rendszertagnak, de nem kötelessége a rendszerbe történő belépést tovább ajánlani, új tagokat szervezni, nem kötelessége a felkínált termékeket tovább ajánlani. A Távmunka NET Hálózati Rendszer a szervező részére kizárólag csak az új tagok által végzett munka illetve az új tagok által vásárolt termékek, szolgáltatások értékesítését követően fizet jutalékot. A regisztrációs adatlap kitöltését követően fizetett regisztrációs hitelesítési díj és a felkínált termékek megvásárlása, valamint azok tovább ajánlása nem kínálható fel úgy, mint piramisjáték, mivel a rendszer tovább ajánlása és MLM hálózati munkacsoport kiépítése egyrészt nem kötelező tevékenység, valamint minden rendszert ajánló rendszertag közvetlenül a központtal áll kapcsolatban, nem pedig egymás részére (láncszerűen bekapcsolódva) küldik a termékek árát illetve a regisztrációs hitelesítési díját a felettük lévő beszervezőnek. A rendszert üzemeltető cég olyan szolgáltatások és termékek értékesítésével termel profitot, melyek nem tartoznak bele a szoftware felhasználók csoportjába, így a cég bevételeinek nagy része a rendszert felhasználó külső szolgáltatások értékesítéséből származik.

 1. A központ által felkínált ajánlási rendszer egy reklámtevékenység, melyért a központ fizet közvetlenül jutalékot az ajánló részére - ennélfogva hierachikus, láncszerűen bekapcsolódó elrendezésű ajánlói rendszer (piramis) nincs kiépítve.
 2. A rendszer nem piramisjáték, mivel egy adott munkatárs munkadíjak kifizetéséhez nem szükséges feltétlenül az adott munkatárs által behozott új hozzá és alá tartozó tag befizetése.
 3. Minden ajánló közvetlenül a központtól kapja a jutalékot minden ajánlott termék és szolgáltatás külső ügyfél általi megvásárlása után, és az ajánló az általa ajánlott tagok további ajánlásai után már nem kap jutalékot semmilyen mélységben sem. A központ bevételének nagy része az ajánlott szolgáltatások értékesítéséből származik. Amennyiben az ajánló MLM munkahálózatot épít fel, akkor több mélységben kizárólag az általa szervezett tagok munkája után kap jutalékot, mely jutalékok nem termékek vásárlása után kerülnek kifizetésre, hanem kizárólag a munkacsoport termelő munkavégzése által, a rendszer által nyújtott szolgáltatások értékesítésével áll kapcsolatban. 
 4. Az ajánló által ajánlott termékek és szolgáltatások esetében nincs több mélységben üzemeltetett MLM rendszer. 

Kijelentem, hogy a regisztrációs oldalakon és a web oldalon közzétett információkat a monitor előtt ülve olvastam, a monitort láttam, a számítógép billentyűzetét és az egeret tudom használni, nincs szükségem semmilyen kiegészítő akadálymentesítő szoftware használatára, munkavégzésre képes állapotban vagyok, képes vagyok önálló munkavégzésre (ebből következően nincs szükségem másik személy állandó, folyamatos és közvetlen segítségére a munkavégzés során), képes vagyok önálló döntésre, valamint képes vagyok önállóan postaküldeményeket átvenni és feladni, valamint a Távmunka Koordinációs Szoftware, új jelentkezők részére szóló részletes és rövid tájékoztatót elolvastam és megértettem, a regisztrációs adatlaphoz tartozó további leírást és a benne foglalt táblázatokat, a web oldal használati útmutatót elolvastam és megértettem a cég felépítését értem, a regisztrációs feltételeket feltételeket megértettem és elfogadom. A jelenktezésre nem kényszerített senki. Kijelentem, hogy az oldal nem tévesztett meg, nem estem tévedésbe, az oldal nem tart tévedésben, nem olvastam megtévesztő információt, magyar nyelven tudok írni és olvasni. Tudomásom van arról, hogy a munkavégzésre irányuló regisztrációt követően az Általános Szerződési Feltételek mint elektronikus szerződés elfogadásra kerül mindkét fél részéről, majd lehetőségem van regisztrációm díj ellenében történő hitelesítésére és ezt követően termékek, szolgáltatások vásárlására, felhasználására. A regisztrációs és jelentkezési adatlapon a jelölő négyzet bejelölésével igazolom, hogy a feltételeket elolvastam és megértettem.


Privacy policy, GDPR

This privacy policy applies between you, the User of this Website and Telenews Limited, the owner and provider of this Website. Telenews Limited takes the privacy of your information very seriously. This privacy policy applies to our use of any and all Data collected by us or provided by you in relation to your use of the Website.

This privacy policy should be read alongside, and in addition to, our Terms and Conditions, which can be found at: https://tavmunka.net/leirasok/aszf.php.

Please read this privacy policy carefully.

Definitions and interpretation

 1. In this privacy policy, the following definitions are used:

Data

collectively all information that you submit to Telenews Limited via the Website. This definition incorporates, where applicable, the definitions provided in the Data Protection Laws;

Data Protection Laws

any applicable law relating to the processing of personal Data, including but not limited to the Directive 96/46/EC (Data Protection Directive) or the GDPR, and any national implementing laws, regulations and secondary legislation, for as long as the GDPR is effective in the UK;

GDPR

the General Data Protection Regulation (EU) 2016/679;

Telenews Limited, or us

Telenews Limited, a company incorporated in England and Wales with registered number 27 Old Gloucester Street whose registered office is at London, England, WC1N 3AX ;

User or you

any third party that accesses the Website and is not either (i) employed by Telenews Limited and acting in the course of their employment or (ii) engaged as a consultant or otherwise providing services to Telenews Limited and accessing the Website in connection with the provision of such services; and

Website

the website that you are currently using, https://tavmunka.net, and any sub-domains of this site unless expressly excluded by their own terms and conditions.

 2. In this privacy policy, unless the context requires a different interpretation:

 a. the singular includes the plural and vice versa;

 b. references to sub-clauses, clauses, schedules or appendices are to sub-clauses, clauses, schedules or appendices of this privacy policy;

 c. a reference to a person includes firms, companies, government entities, trusts and partnerships;

 d. "including" is understood to mean "including without limitation";

 e. reference to any statutory provision includes any modification or amendment of it;

 f. the headings and sub-headings do not form part of this privacy policy.

Scope of this privacy policy

 3. This privacy policy applies only to the actions of Telenews Limited and Users with respect to this Website. It does not extend to any websites that can be accessed from this Website including, but not limited to, any links we may provide to social media websites.

 4. For purposes of the applicable Data Protection Laws, Telenews Limited is the "data controller". This means that Telenews Limited determines the purposes for which, and the manner in which, your Data is processed.

Data collected

 5. We may collect the following Data, which includes personal Data, from you:

 a. name;

 b. date of birth;

 c. contact Information such as email addresses and telephone numbers;

 d. IP address (automatically collected);

 e. a list of URLs starting with a referring site, your activity on this Website, and the site you exit to (automatically collected);

 f. email address paypal email address country city post code street number company name tax number bank account number birth date skype address working status;

 g. in each case, in accordance with this privacy policy.

How we collect Data

 6. We collect Data in the following ways:

 a. data is given to us by you;

 b. data is received from other sources; and

 c. data is collected automatically.

Data that is given to us by you

 7. Telenews Limited will collect your Data in a number of ways, for example:

 a. when you contact us through the Website, by telephone, post, e-mail or through any other means;

 b. when you register with us and set up an account to receive our products/services;

 c. when you enter a competition or promotion through a social media channel;

 d. when you make payments to us, through this Website or otherwise;

 e. when you elect to receive marketing communications from us;

 f. when you use our services;

 g. when login the system;

 h. when start and hold any job in system;

 i. online customer service conservation last 60 days;

 j. when registered in the working system;

 k. when payment in the working system;

in each case, in accordance with this privacy policy.

Data that is received from third parties

 8. Telenews Limited will receive Data about you from the following third parties:

Data that is collected automatically

 9. To the extent that you access the Website, we will collect your Data automatically, for example:

 a. we automatically collect some information about your visit to the Website. This information helps us to make improvements to Website content and navigation, and includes your IP address, the date, times and frequency with which you access the Website and the way you use and interact with its content.

Our use of Data

 10. Any or all of the above Data may be required by us from time to time in order to provide you with the best possible service and experience when using our Website. Specifically, Data may be used by us for the following reasons:

 a. internal record keeping;

 b. improvement of our products / services;

 c. transmission by email of marketing materials that may be of interest to you;

 d. contact for market research purposes which may be done using email, telephone, fax or mail. Such information may be used to customise or update the Website;

in each case, in accordance with this privacy policy.

 11. We may use your Data for the above purposes if we deem it necessary to do so for our legitimate interests. If you are not satisfied with this, you have the right to object in certain circumstances (see the section headed "Your rights" below).

 12. For the delivery of direct marketing to you via e-mail, we'll need your consent, whether via an opt-in or soft-opt-in:

 a. soft opt-in consent is a specific type of consent which applies when you have previously engaged with us (for example, you contact us to ask us for more details about a particular product/service, and we are marketing similar products/services). Under "soft opt-in" consent, we will take your consent as given unless you opt-out.

 b. for other types of e-marketing, we are required to obtain your explicit consent; that is, you need to take positive and affirmative action when consenting by, for example, checking a tick box that we'll provide.

 c. if you are not satisfied about our approach to marketing, you have the right to withdraw consent at any time. To find out how to withdraw your consent, see the section headed "Your rights" below.

 13. When you register with us and set up an account to receive our services, the legal basis for this processing is the performance of a contract between you and us and/or taking steps, at your request, to enter into such a contract.

Who we share Data with

 14. We may share your Data with the following groups of people for the following reasons:

 a. our employees, agents and/or professional advisors - to obtain advice from professional advisers and other customers;

in each case, in accordance with this privacy policy.

Keeping Data secure

 15. We will use technical and organisational measures to safeguard your Data, for example:

 a. access to your account is controlled by a password and a user name that is unique to you.

 b. we store your Data on secure servers.

 16. Technical and organisational measures include measures to deal with any suspected data breach. If you suspect any misuse or loss or unauthorised access to your Data, please let us know immediately by contacting us via this e-mail address: office@telenews.co.uk.

 17. If you want detailed information from Get Safe Online on how to protect your information and your computers and devices against fraud, identity theft, viruses and many other online problems, please visit www.getsafeonline.org. Get Safe Online is supported by HM Government and leading businesses.

Data retention

 18. Unless a longer retention period is required or permitted by law, we will only hold your Data on our systems for the period necessary to fulfil the purposes outlined in this privacy policy or until you request that the Data be deleted.

 19. Even if we delete your Data, it may persist on backup or archival media for legal, tax or regulatory purposes.

Your rights

 20. You have the following rights in relation to your Data:

 a. Right to access - the right to request (i) copies of the information we hold about you at any time, or (ii) that we modify, update or delete such information. If we provide you with access to the information we hold about you, we will not charge you for this, unless your request is "manifestly unfounded or excessive." Where we are legally permitted to do so, we may refuse your request. If we refuse your request, we will tell you the reasons why.

 b. Right to correct - the right to have your Data rectified if it is inaccurate or incomplete.

 c. Right to erase - the right to request that we delete or remove your Data from our systems.

 d. Right to restrict our use of your Data - the right to "block" us from using your Data or limit the way in which we can use it.

 e. Right to data portability - the right to request that we move, copy or transfer your Data.

 f. Right to object - the right to object to our use of your Data including where we use it for our legitimate interests.

 21. To make enquiries, exercise any of your rights set out above, or withdraw your consent to the processing of your Data (where consent is our legal basis for processing your Data), please contact us via this e-mail address: office@telenews.co.uk.

 22. If you are not satisfied with the way a complaint you make in relation to your Data is handled by us, you may be able to refer your complaint to the relevant data protection authority. For the UK, this is the Information Commissioner's Office (ICO). The ICO's contact details can be found on their website at https://ico.org.uk/.

 23. It is important that the Data we hold about you is accurate and current. Please keep us informed if your Data changes during the period for which we hold it.

Links to other websites

 24. This Website may, from time to time, provide links to other websites. We have no control over such websites and are not responsible for the content of these websites. This privacy policy does not extend to your use of such websites. You are advised to read the privacy policy or statement of other websites prior to using them.

Changes of business ownership and control

 25. Telenews Limited may, from time to time, expand or reduce our business and this may involve the sale and/or the transfer of control of all or part of Telenews Limited. Data provided by Users will, where it is relevant to any part of our business so transferred, be transferred along with that part and the new owner or newly controlling party will, under the terms of this privacy policy, be permitted to use the Data for the purposes for which it was originally supplied to us.

 26. We may also disclose Data to a prospective purchaser of our business or any part of it.

 27. In the above instances, we will take steps with the aim of ensuring your privacy is protected.

General

 28. You may not transfer any of your rights under this privacy policy to any other person. We may transfer our rights under this privacy policy where we reasonably believe your rights will not be affected.

 29. If any court or competent authority finds that any provision of this privacy policy (or part of any provision) is invalid, illegal or unenforceable, that provision or part-provision will, to the extent required, be deemed to be deleted, and the validity and enforceability of the other provisions of this privacy policy will not be affected.

 30. Unless otherwise agreed, no delay, act or omission by a party in exercising any right or remedy will be deemed a waiver of that, or any other, right or remedy.

 31. This Agreement will be governed by and interpreted according to the law of England and Wales. All disputes arising under the Agreement will be subject to the exclusive jurisdiction of the English and Welsh courts.

Changes to this privacy policy

 32. Telenews Limited reserves the right to change this privacy policy as we may deem necessary from time to time or as may be required by law. Any changes will be immediately posted on the Website and you are deemed to have accepted the terms of the privacy policy on your first use of the Website following the alterations.

You may contact Telenews Limited by email at office@telenews.co.uk.

Attribution

 33. This privacy policy was created using a document from Rocket Lawyer (https://www.rocketlawyer.co.uk).

12 February 2019

További szabad munkák

Új munkafolyamatok MEGJELENÉSE

2019.02.12. Új munkafolyamatok, nagy mennyiségű munkakiosztás!

Tájékoztatjuk munkatársainkat, hogy 2019.02.12-tól rendkívül nagy mennyiségű feladatok jelennek meg a távmunka elosztási rendszerben. Az új munkafolyamatok megjelenése mellett az adatrögzítési, gépelési munkák száma is robbanásszerűen megnövekszik!


Nagy mennyiségű On-line gépelési feladatok várhatóak hanganyagról! - 100-as nagyságrendű gépelési munkák, folyamatos feltöltéssel! 

Ezen kívül On-line fordítási munkák - több ezer db friss német nyelvű fordítási feladatok

 

Facebook megosztás és kattintás

Tájékoztatjuk munkatársainkat, hogy a 4900-006-es munkakódon szereplő Facebook megosztás és kattintás munkafolyamat elszámolása Angol font alapú kifizetési rendszerben történik. A munkafolyamat gyorsított regisztrációval is elérhető 3 hónapos próbaidővel. Az elszámolás alapján egy kattintás fél penny-vel, 0.005 Angol fonttal egyenértékű (kb. 2 forint). A munkadíjak kifizetése az első érvényes kattintás után 6 óra múlva történik meg PayPal rendszeren keresztül!

E-mail kézbesítés

Ritka esetben visszajelzést kapunk arról, hogy az E-mailek nem érkeznek meg a címzett postafiókjába. Ügyfélszolgálatunk mindig válaszol 48 órán belül (munkanapokon 24 órán belül) és nem hagy válasz nélkül egy kérdést sem valamint rendszerünk elküldi minden esetben az email üzeneteket. Viszont általában Önnek is be kell állítania levelező rendszerét annak érdekében, hogy megkapja az email üzeneteket. E-mail rendszerünket folyamatosan teszteljük és 


Ime néhány tipp: 

 • Túlterhelt az Ön levelező rendszere. Nem az Ön számítógépén lévő postafiók a túlterhelt, hanem az a rendszer, ami kiszolgálják Önt - az a rendszer amire email címe végződik. Ez többségében a freemail.hu a citromail.hu címeknél szokott előfordulni, ez esetben akár több órába-napba is telhet, mire megérkezik vagy meg sem érkezik az e-mail. 
 • Megtelt a postaládája. Célszerű időközönként üríteni. Ez a Gmail.com esetében is előfordulhat, ugyanis a Gmail levelező rendszer tárhelye együtt van a Google Drive és a Google Fotók tárhelyével, és ha a Googole Drive vagy a Google Fotók tárhelye betelt, akkor a Gmail levelező rendszere se működik, nem fogadja a leveleket. Ez a jelenség megtörténhet bármikor úgy, hogy Ön azt észre sem veszi.
 • Valamely rosszul beállított SPAM szűrő (levélszemét szűrő) az Ön postafiókjában megakadályozta, hogy az általunk küldött levél célba érjen. Javasoljuk, - ha van ilyen - a SPAM, vagy kéretlen levelek, levélszemét mappát is nézze meg, és ha ott megtalálja, akkor jelölje be, hogy ez a levél NEM SPAM. De előfordulhat az is, hogy a SPAM szűrő teljesen visszautasítja a levelet mert hibásan van beállítva és még a "SPAM-ként megjelölve" vagy a "SPAM" mappába sem érkezik meg (holott nem SPAM, hiszen Ön kérte a levelet - de ezt a levélszemét szűrő nem tudja). Ez esetben javasoljuk a SPAM vagy másnéven kéretlen levél szűrő beállítások módosítását és a módosítások átnézését.
 • A feladó e-mail címét, mely a Telenews Limited Szerkesztőségtől érkezik adja hozzá az engedélyezettek vagy biztonságos email küldők listájához. Várja meg míg a beállítások életbe lépnek. Amennyiben nem jár sikerrel, vagy nem akar a SPAM szűrő beállításaival bajlódni, akkor azt javasoljuk, hogy más e-mail címmel iratkozzon fel. 
 • Kapcsolja ki a levelezőjében a spamszűrést. Sokkal kisebb baj 20 kéretlen levelet kapni és törölni, mint egy fontos üzleti levelet elmulasztani.  A kéretlen levelek ne zavarják, azok csak elektronikus jelek, és törölje őket. Rendszerünk soha nem küld spamet, mégis a levelek nagy száma miatt némelyik hibás spamszűrő nem engedi át azokat. Ilyenkor Ön várja a levelet, a spamszűrő meg visszautasítja. A Spam szűrők beállítása sok esetben hibás, mivel nem emberi, hanem gépi döntés alapján bírálják el a levelek átengedését. Ezt Ön bírálja felül és minősítse levelünket kért levélnek. Onnan kezdve mindig megkapja őket.
 • Ajánljuk a gmail.com ingyenes levelező rendszert, ahol Ön 100% megkapja a leveleket. Ez a google levelezője, gyorsan és megbízhatóan működik, de csak akkor, ha nem telt be a Google tárhelye.

Bintonsági védelem

Web oldalunk és a munkakosztási rendszer biztonságos, SSL tanúsítvánnyal rendlekező szerveren fut.

Az oldal internetes kapcsolatás 256 bites kulccsal titkosította rendszerünk, mielőtt átküldjük azt az interneten. A titkosítási eljárás nehézzé teszi illetéktelen személyek számára az adatok lehallgatását amíg azok az Ön számítógépe és a munkaszerver között utaznak az interneten. Ez rendkívül fontos az adatszivárgás, adatlopás és csalás kiküszöbölése érdekében. A titkosítási eljárásnak köszönhetően nem valószínű, hoy bárki más elolvassa az oldalt és az oldalon folyó munkát amíg az az internet hálózatán utazik.

On-line ügyfélszolgálat

On-line operátor

​Elérhető: munkanapokon Londoni idő szerint  8:00 órától 12:00 óráig a kezelő on-line elérhető!


Ezen időn kívül a jobb alsó sarokban felnyíló ablakban hagyjon üzenetet és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül, (maximum 24 óra) válaszolnak kérdésére!

Paypal regisztráció


A PayPal regisztráció leírásának megtekintéséhez kattintson a képre! Amennyiben már van PayPal számlája, nem szükséges új PayPal számlát nyitnia, a meglévő használható!

A PayPal használatával az Ön távmunka díja az elszámolást követően azonnal megérkezik elektronikus pénztárcájába!

Munkastatisztika

Hirdetés

PayPal rendszeridő

PayPal rendszeridő ellenőrzése


A PayPal átutalási rendszer időzónája a PDT (Pacific Daylight Time) - Csendes Óceáni Nyári időszámítás. A PayPal rendszeren belül az átutalások ezen időpotnok szerint kerülnek bejegyzésre.


TÖBB RENDSZERIDŐ

Központi telefonszám

Központi telefonszám: 

0044/772-411-0557 Londoni idő szerint munkanapokon 17-19 óráig.


Központi telefonszámunkon az ügyfélszolgálat elérhető munkanapokon. Nyitva tartási időn kívül kizárólag email fogadására van lehetőség. Kérjük a központi telefonszámunkat abban az esetben hívja, ha a web oldal tartalmát már elolvasta, és a web oldalt már nem vendégként áttanulmányozta. Kérjük olvassa el ezenkívül az alábbi telefonálási útmutatót is, mielőtt a központi számot hívja.


TELEFONÁLÁSI ÚTMUTATÓ

 


Copyright © 2004-2020. 

All Rights Reserved.

https://tavmunka.net  - Telenews Limited. 

27 Old Gloucester Street

London, United Kingdom, 

WC1N 3AX
Az oldal internetes kapcsolatát 256 bites kulccsal titkosította rendszerünk, mielőtt átküldte azt az interneten. A titkosítási eljárás nehézzé teszi illetéktelen személyek számára az adatok lehallgatását amíg azok az Ön számítógépe és a munkaszerver között utaznak az interneten. Ez rendkívül fontos az adatszivárgás, adatlopás és csalás kiküszöbölése érdekében. A titkosítási eljárásnak köszönhetően nem valószínű, hogy bárki más elolvassa az oldalt és az oldalon folyó munkát amíg az az internet hálózatán utazik Ön és a munkaszerver között. Amennyiben az Ön számítógépes hálózatában vírus van vagy valamely telepített program le kívánja hallgatni az Ön internetes kapcsolatát, abban az esetben a böngészője blokkolni fogja azt a programot és annak tartalmát, amely veszélyes Önre nézve vagy a távmunka végzésére nézve. Ameddig Ön a zöld lakat ikont látja a web oldal címében, addig Ön biztonságban van.