Gépelés hanganyagról, akár osztott képernyőn BITMAP-ról
Facebook megosztás, E-mail küldés, E-mail fogadás, E-mail click, SMS fogadás, Adatrögzítés, 
Adatmásolás, Adatfeltöltés, Gépelés, Nyomtatás, On-line titkárnői munkák, Bedolgozás
Üdvözlöm Önt!

Kérem látogassa meg web oldalunkat, ahol otthonról is végezhető konkrét, lefoglalható táv-munkalehetőségeket is talál! Regisztráljon még ma!

Remélem hamarosan együtt fogunk dolgozni!
 Postázás, borítékolás, SMS-e-mail küldés/fogadás, mobilmunka, szórólapozás, újságírás
Dolgozzon bárhol, bárhonnan, család és házi munka mellett szabadon!
Dolgozzon barátaival és ismerőseivel együtt csapatmunkában!

TÁVMUNKA.NET

Online európai távmunka koordinációs központ - munkafoglalási és munkakiosztási szerver

Belépés/előregisztráció

Bejelentkezés a szerverre


Jelszó emlékeztető:Belépés mobiltelefonnal

Amennyiben mobiltelefonnal kíván regisztrálni koppintson a mobilelefon képre:


A belépéshez használja a Login Now gombot:

Bejelentkezés a szerverre

Ezután a megjelenő egyszerűsített munkafelületen keresztül mobiltelefonnal is használhatja a munkaszervert.


Jelszó emlékeztető:


Bejelentkezési profil

Transferwise regisztrációA TransferWise jóvoltából Ön külföldi jövedelmét átutalhatja magyar bankszámlára is és magyarországról is utalhat külföldre egyszerűen és gyorsan! Amennyiben még nincs TransferWise számlája, a logóra kattintva regisztráljon. Az első átutalása ingyenes! 

Hirdetés

leíratkozás és törlés

PayPal lemondása

PayPal automatikus hosszabbítás lemondása

Aktív táv-nyomtató

A Táv-nyomtató berendezés telepítése. A táv-nyomtatás funkció elérhető, a munkafeladatok elvégezhetők az új táv-nyomtatási és táv-fénymásolási funkciók és menüpontok valamint munkafolyamatok indulnak!

Konica Minolta C220

Használati driver letöltése: kattintson a nyomtató képére!
 Az új használati és telepítési letölthető a következő linkről: HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
BELÉPÉS a WEB-es nyomtató felületre

A táv-nyomtató berendezés 0-24 óráig elérhető, a kinyomtatott anyagokat Magyarországi partnerünk elsőbbségi küldeményként postázza a távmunkás vagy a megrendelő címére!

Tartalom megosztás


Távsegítség

Távsegítséget kérhet munkatársunktól!

Az esemény azonosítót az On-line chaten kaphatja meg.

Search

Facebook és link megosztás, kattintás -
4900-006 munkakód

Tájékoztatjuk munkatársainkat, hogy a rendszerben folyamatosan elérhető a Link megosztás és kattintás on-line munkafolyamat. A munkavégzés során a munkaszerveren található megosztható tartalmakra való Facebook vagy egyéb link kattintás alapján paypal rendszeren keresztül fizeti a rendszer a munkadíjakat 3 font kifizetési küszöb elérése esetén azonnal. A munkafolyamat elérhető a távmunka szerver főmenü rendszerében.

A munkafolyamat végzésének feltétele legalább 2 hónapos próbaidős munkaszerver felhasználói jogosultság.


Írakozzon fel hírleveleinkre

Távmunka

Otthonról végezhető teljesítmény arányos jövedelem! 


Tananyagok

Tananyagok, információs anyagok, betanítás,   kiadványaink és videó anyagaink segítik Önt!


Regisztráció

Egyszerű és gyors, biztonságos regisztrációs lehetőség, azonnali munkakezdés! 


Munkaszerver Regisztráció

Köszöntjük Önt a nemzetközi távmunka rendszerben!

A Nemzetközi Távmunka Koordinációs Szoftware 2019-02-12-től továbbgyorsított és SSL biztonsági technológiával ellátott szerveren fut munkatársaink és ügyfeleink gyors kiszolgálása valamint a távmunka tanfolyamok biztosítása érdekében felhasználóbarát és modern On-line munkakörnyezetben! 

A Távmunka Koordinációs Rendszerben továbbra is megtalálhatók a 2004 óta folyamatosan fejlesztett - munkatársak, cégek és ügyfelek visszajelzései által működő On-line és Off-line munkafolyamatok.

A Távmunka Koordinációs Szoftware-t az elmúlt másfél évtizedben több cég, vállalkozó, megbízó használta sikeresen és több munkacsoport kialakítása történt meg az adatmásoló, gépelő, fordító és kiadványterjesztő munkahálózatban is.

A rendszerben dolgozó régi és új munkatársaink további munkafolyamatokban is dolgozhatnak és sajátíthatják el az új feladatokat:

Facebook megosztás, hanganyagról történő gépelés, SMS fogadás, internetes on-line adatrögzítés, on-line chat ügyfélszolgálati munka, önéletrajzok feldolgozása, On-line hirdetésfeladás, internetes újságírás,  állásinterjú vezető, stb.

A megnövekedett igényeknek megfelelően a facebook megosztásos, adatrögzítési, valamint hanganyagról történő gépelési munkafolyamatokban de a korábban kifejlesztett email fogadás, email rögzítés és kattintásos munkafolymatokra is jelentkezhetnek új munkatársaink!

 Munkaterület megtekintése 

Legutóbbi munkakiosztásokPaypal átutalási és munkadíj kifizetéses e-mail cím: paypal@telenews.co.uk

Legutóbbi kifizetésekTÁRHELY ÉS WEB OLDAL SZERKESZTÉS

A 2020-as év jelentős kattintási forgalmára felkészülve minden fél év vagy annál hosszabb időre regisztrált munkatársunk részére, illetve azon munkatársaink részére akiknek legalább 3 hónapra elegendő ideig érvényes tagságuk van szerver tárhelyet, domain email címet és automatikus web oldal telepítési lehetőséget biztosítunk a munkaszerveren.

A telepítés és beállítás során munkatársaink segítséget nyújtanak.

A saját web oldalak segítségével a link megosztások hatékonysága jelentősen javul, mivel így nemcsak a facebookon hanem attól függetlenül más oldalakon is tudja végezni a munkát. 


BANKKÁRTYA AKTIVÁLÁS

A 2019-es év végén meghirdetett Monese Bankkártya akció során sok munkatársunk igényelte az angliai bankkártyát, viszont vannak néhányan akik még nem aktiválták azt.

A £15 font vagy £5 font bónusz összeg lehívásához szükséges, hogy küldjék meg részünkre a bankszámla számot, amire el tudjuk küldeni az aktiváló összeget.

A munkadíjak kifizetése Monese bankkártyára heti rendszerességgel történhet, az ezzel kapcsolatos kérelmeket kérjük kérjük küldjék el a tavmunka.net ügyfélszolgálatára.

Kérjük a kártya igénylőket, hogy nézzék át újra az igénylési leírást és bejelentkezés után küldjék el az információkat a rendszerbe a leírás alatt található űrlap segítségével!AZONNALI ÉLŐ MUNKANAPLÓSTART!

 távmunkában még ma!


Aktiválja hozzáférését és akár 5 perc múlva dolgozhat, pénz kereshet a rendszer segítségével a

4900-006-os munkakódon  

a Facebook megosztás és kattintás munkafolyamatban!


Próbaidő aktiválása 3 hónapos próbaidő  Amennyiben Ön a PayPal rendszeren vagy a nemzetközi TransferWise szolgáltatáson keresztül érvényesíti regisztrációját, igénybe veheti a 2 hónapos próbaidőt, melynek díja mindössze

24,- GBP kb. 9.800,-Ft (kattintson a bal oldali paypal képre az indításhoz)

A próbaidőt követően automatikus hosszabbítással dolgozhat a regisztráció alkalmával megadott  fél éves, 1, 2,  5 éves vagy határozatlan idejű szerződéses időszakban dolgozhat a rendszerben.

A 3 hónapos próbaidőre regisztrálhat magyarországi bank számlára történő átutalással vagy készpénzes befizetéssel is. Ennek érdekében kattintson a jobb oldali kék TransferWise logóra. Ezt követően megnyíló ablakban válassza ki, milyen pénznemben kívánja indítani az átutalást. A Transferwise jóvoltából forintban is fizetheti az akciós összeget. Itt láthatja a 24 Angol font jelenlegi TransferWise árfolyamának megfelelő forint összeget ha a HUF pénznemet választja. Nyomja meg a Continue gombot és lépjen be a Transferwise szolgáltatásba melyet akár facebook belépését is használhatja. Ha még nem használta a Transferwise-t akkor itt meg kell adnia saját adatait. A You mezőbe írja be azt a nevet ami a bankszámláján szerepel valamint e-mail címét. A Payment reference mezőbe írja be annak az email címnek első 10 karakterét melyel a munkaszerveren regisztrált. Kattintson a zöld gombra és ezt követően indítsa el (vagy készpénben fizesse be) az Amount sorban található összeget az Account number sorban található számlaszámra. A közlemény rovatba írja be a Reference sor után található betűt és számokat. A kedvezményezett neve: TransferWise. Használhat bankkártyás befizetési módot is.

A szolgáltatás igénybevételével a nemzetközi TransferWise pénzügyi vállalat fogja az összeget átutalni a Telenews Limited Angliai Barclays Bank számlaszámára, mely esetben a Transferwise jóvoltából Önt nem terheli nemzetközi átutalási költség.

Amennyiben Ön közvetlenül az angliai Barclays Bankba  indítja az átutalást, a közlemény rovatban fel kell tüntetnie a regisztrált e-mail címének @ előtti részét! Ebben az esetben a 3 hónapos próbaidő igénybe vételének hitelesítési díja 25 Angol font a nemzetközi átutalás céget terhelő költségei miatt. Az átutalás bármely magyarországi bankból is indítható internetes bankon keresztül, vagy bármilyen bankfiókban. Bankszámla szám: IBAN GB36 BARC 2023 9833 9338 49 SWIFT CODE: BARCGB22 Barclays Bank (Telenews Limited.)

Munkaszerver

A munkakiosztási szerverhez csatlakozott munkatársak a világ minden tájáról végezhetnek távmunkát. A szoftware alkalmas az otthoni adminisztrációs feladatainak ellátására is. A lefoglalható és leadható           munkák száma napról napra növekszik.

Kifizetések

Rendszerünk a PayPal on-line csoportos kifizetési rendszert és a TransferWise átutalási is alkalmazza. A kifizetés folyamatos és automatikus a PayPal rendszeren keresztül és készpénzben is lehetséges az egyéni           házipénztárból egyaránt.

Ügyfélszolgálat


On-line ügyfélszol-gálatunk és a távmunka rendszerben dolgozó gyakorlott munka-társaink segítenek Önnek abban, hogy elsajátítsa a távmunkát gyakorlatban! A központi ügyfélszolgálat minden kérdésre a lehető legrövidebb idő alatt válaszol!

Tananyagok

Rendszerünk videó és írásos tananyagot biztosít az egyes távmunka folyamatok elvégzéséhez. A távmunka tananyag elsajátítását a rendszerben dolgozó munkatársak segítik. Sikeres tananyagok elsajátítása és gyakorlati munkák elvégzése után távmunka bizonyítványt kap!

További szabad munkák

Új munkafolyamatok MEGJELENÉSE

2019.02.12. Új munkafolyamatok, nagy mennyiségű munkakiosztás!

Tájékoztatjuk munkatársainkat, hogy 2019.02.12-tól rendkívül nagy mennyiségű feladatok jelennek meg a távmunka elosztási rendszerben. Az új munkafolyamatok megjelenése mellett az adatrögzítési, gépelési munkák száma is robbanásszerűen megnövekszik!


Nagy mennyiségű On-line gépelési feladatok várhatóak hanganyagról! - 100-as nagyságrendű gépelési munkák, folyamatos feltöltéssel! 

Ezen kívül On-line fordítási munkák - több ezer db friss német nyelvű fordítási feladatok

 

Facebook megosztás és kattintás

Tájékoztatjuk munkatársainkat, hogy a 4900-006-es munkakódon szereplő Facebook megosztás és kattintás munkafolyamat elszámolása Angol font alapú kifizetési rendszerben történik. A munkafolyamat gyorsított regisztrációval is elérhető 3 hónapos próbaidővel. Az elszámolás alapján egy kattintás fél penny-vel, 0.005 Angol fonttal egyenértékű (kb. 2 forint). A munkadíjak kifizetése az első érvényes kattintás után 6 óra múlva történik meg PayPal rendszeren keresztül!

E-mail kézbesítés

Ritka esetben visszajelzést kapunk arról, hogy az E-mailek nem érkeznek meg a címzett postafiókjába. Ügyfélszolgálatunk mindig válaszol 48 órán belül (munkanapokon 24 órán belül) és nem hagy válasz nélkül egy kérdést sem valamint rendszerünk elküldi minden esetben az email üzeneteket. Viszont általában Önnek is be kell állítania levelező rendszerét annak érdekében, hogy megkapja az email üzeneteket. E-mail rendszerünket folyamatosan teszteljük és 


Ime néhány tipp: 

  • Túlterhelt az Ön levelező rendszere. Nem az Ön számítógépén lévő postafiók a túlterhelt, hanem az a rendszer, ami kiszolgálják Önt - az a rendszer amire email címe végződik. Ez többségében a freemail.hu a citromail.hu címeknél szokott előfordulni, ez esetben akár több órába-napba is telhet, mire megérkezik vagy meg sem érkezik az e-mail. 
  • Megtelt a postaládája. Célszerű időközönként üríteni. Ez a Gmail.com esetében is előfordulhat, ugyanis a Gmail levelező rendszer tárhelye együtt van a Google Drive és a Google Fotók tárhelyével, és ha a Googole Drive vagy a Google Fotók tárhelye betelt, akkor a Gmail levelező rendszere se működik, nem fogadja a leveleket. Ez a jelenség megtörténhet bármikor úgy, hogy Ön azt észre sem veszi.
  • Valamely rosszul beállított SPAM szűrő (levélszemét szűrő) az Ön postafiókjában megakadályozta, hogy az általunk küldött levél célba érjen. Javasoljuk, - ha van ilyen - a SPAM, vagy kéretlen levelek, levélszemét mappát is nézze meg, és ha ott megtalálja, akkor jelölje be, hogy ez a levél NEM SPAM. De előfordulhat az is, hogy a SPAM szűrő teljesen visszautasítja a levelet mert hibásan van beállítva és még a "SPAM-ként megjelölve" vagy a "SPAM" mappába sem érkezik meg (holott nem SPAM, hiszen Ön kérte a levelet - de ezt a levélszemét szűrő nem tudja). Ez esetben javasoljuk a SPAM vagy másnéven kéretlen levél szűrő beállítások módosítását és a módosítások átnézését.
  • A feladó e-mail címét, mely a Telenews Limited Szerkesztőségtől érkezik adja hozzá az engedélyezettek vagy biztonságos email küldők listájához. Várja meg míg a beállítások életbe lépnek. Amennyiben nem jár sikerrel, vagy nem akar a SPAM szűrő beállításaival bajlódni, akkor azt javasoljuk, hogy más e-mail címmel iratkozzon fel. 
  • Kapcsolja ki a levelezőjében a spamszűrést. Sokkal kisebb baj 20 kéretlen levelet kapni és törölni, mint egy fontos üzleti levelet elmulasztani.  A kéretlen levelek ne zavarják, azok csak elektronikus jelek, és törölje őket. Rendszerünk soha nem küld spamet, mégis a levelek nagy száma miatt némelyik hibás spamszűrő nem engedi át azokat. Ilyenkor Ön várja a levelet, a spamszűrő meg visszautasítja. A Spam szűrők beállítása sok esetben hibás, mivel nem emberi, hanem gépi döntés alapján bírálják el a levelek átengedését. Ezt Ön bírálja felül és minősítse levelünket kért levélnek. Onnan kezdve mindig megkapja őket.
  • Ajánljuk a gmail.com ingyenes levelező rendszert, ahol Ön 100% megkapja a leveleket. Ez a google levelezője, gyorsan és megbízhatóan működik, de csak akkor, ha nem telt be a Google tárhelye.

Bintonsági védelem

Web oldalunk és a munkakosztási rendszer biztonságos, SSL tanúsítvánnyal rendlekező szerveren fut.

Az oldal internetes kapcsolatás 256 bites kulccsal titkosította rendszerünk, mielőtt átküldjük azt az interneten. A titkosítási eljárás nehézzé teszi illetéktelen személyek számára az adatok lehallgatását amíg azok az Ön számítógépe és a munkaszerver között utaznak az interneten. Ez rendkívül fontos az adatszivárgás, adatlopás és csalás kiküszöbölése érdekében. A titkosítási eljárásnak köszönhetően nem valószínű, hoy bárki más elolvassa az oldalt és az oldalon folyó munkát amíg az az internet hálózatán utazik.

On-line ügyfélszolgálat

On-line operátor

​Elérhető: munkanapokon Londoni idő szerint  8:00 órától 12:00 óráig a kezelő on-line elérhető!


Ezen időn kívül a jobb alsó sarokban felnyíló ablakban hagyjon üzenetet és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül, (maximum 24 óra) válaszolnak kérdésére!

Paypal regisztráció


A PayPal regisztráció leírásának megtekintéséhez kattintson a képre! Amennyiben már van PayPal számlája, nem szükséges új PayPal számlát nyitnia, a meglévő használható!

A PayPal használatával az Ön távmunka díja az elszámolást követően azonnal megérkezik elektronikus pénztárcájába!

Munkastatisztika

Hirdetés

PayPal rendszeridő

PayPal rendszeridő ellenőrzése


A PayPal átutalási rendszer időzónája a PDT (Pacific Daylight Time) - Csendes Óceáni Nyári időszámítás. A PayPal rendszeren belül az átutalások ezen időpotnok szerint kerülnek bejegyzésre.


TÖBB RENDSZERIDŐ

Központi telefonszám

Központi telefonszám: 

0044/772-411-0557 Londoni idő szerint munkanapokon 17-19 óráig.


Központi telefonszámunkon az ügyfélszolgálat elérhető munkanapokon. Nyitva tartási időn kívül kizárólag email fogadására van lehetőség. Kérjük a központi telefonszámunkat abban az esetben hívja, ha a web oldal tartalmát már elolvasta, és a web oldalt már nem vendégként áttanulmányozta. Kérjük olvassa el ezenkívül az alábbi telefonálási útmutatót is, mielőtt a központi számot hívja.


TELEFONÁLÁSI ÚTMUTATÓ

 


Copyright © 2004-2020. 

All Rights Reserved.

https://tavmunka.net  - Telenews Limited. 

27 Old Gloucester Street

London, United Kingdom, 

WC1N 3AX
Az oldal internetes kapcsolatát 256 bites kulccsal titkosította rendszerünk, mielőtt átküldte azt az interneten. A titkosítási eljárás nehézzé teszi illetéktelen személyek számára az adatok lehallgatását amíg azok az Ön számítógépe és a munkaszerver között utaznak az interneten. Ez rendkívül fontos az adatszivárgás, adatlopás és csalás kiküszöbölése érdekében. A titkosítási eljárásnak köszönhetően nem valószínű, hogy bárki más elolvassa az oldalt és az oldalon folyó munkát amíg az az internet hálózatán utazik Ön és a munkaszerver között. Amennyiben az Ön számítógépes hálózatában vírus van vagy valamely telepített program le kívánja hallgatni az Ön internetes kapcsolatát, abban az esetben a böngészője blokkolni fogja azt a programot és annak tartalmát, amely veszélyes Önre nézve vagy a távmunka végzésére nézve. Ameddig Ön a zöld lakat ikont látja a web oldal címében, addig Ön biztonságban van.