Külföldi Munka c. újság

2004 óta az olvasók és az álláskeresők szolgálatában

egyéni lapterjesztők és munkaközvetítő irodák

Telejob Ltd.

Cím, terjesztési terület

Magyarország teljes területe, Egyesült Királyság: London, Tonbridge, High Brooms, Royal Tunbridge Wells, Frant, Robertsbridge, Hastings

Elérhetőség

office@telejobltd.co.uk

Árusítás módja

nyomtatott formátum

Fizetés módja

készpénz, banki átutalás, bankkártya

Megrendelés Tranferwise-n keresztül: 1. A TRANSFERWISE szövegre kattintás után válassza ki a magyar nyelvet. 2. Válassza ki a HUF (forint) pénznemet. 3. Látni fogja az összeget forintban, melyet át kell utalnia. Nyomja meg a CONTINUE kék gombot. 4. Jelentkezzen be a Transferwise szolgáltatásba a Facebook azonosítójával, vagy hozzon létre egy új Transferwise fiókot. Ha már van Transferwise fiókja, enez a ponton bejelentkezhet, ha még nincs belépve. 5. A "Payment –" után láthatja azt az összeget, amit át kell utalnia az alábbi cég nevére: "TransferWise". A bankszámla számot az "Account number:" alatt láthatja. A közlemény rovatbe be kell írnia az "Use this reference:" sor alatt látható kódot. Ez fontos, mivel a TransferWise cég e kód alapján utalja tovább az összeget az Angliai Telejob Ltd. cég felé. 6. Nyomja meg a kék "I've sent the money to TransferWise" gombot, ezzel bejegyezte a transfert. Már csak az átutalást kell elindítania.

Jelentkezzen lapterjesztőnek

Cím, terjesztési terület

A Kárpát-medence magyar lakta területei

Elérhetőség

office@telenews.co.uk

Árusítás módja

nyomtatott formátum

Fizetés módja

készpénz, banki átutalás


© 2004-2017, Külföldi Munka. Minden jog fenntartva! All Rights Reserved, TeleNews Limited, United Kingdom (Egyesült Királyság, Anglia)