Európai Uniós ON-LINE TÁVMUNKA KOORDINÁCIÓS KÖZPONT – munkakiosztási szerver
Munkaszerver belépés

Bejelentkezés a szerverre


Jelszó emlékeztető:


SiteLock

Paypal regisztráció

A PayPal regisztráció leírásának megtekintéséhez kattintson a logóra! Amennyiben már van PayPal számlája, nem szükséges új PayPal számlát nyitnia, a meglévő használható!
StatCounter


Statisztika megtekintése

A számláló és a statisztika indítása: 2010.10.05 10:00

Tartalom megosztás


Aktív táv-nyomtató

Az Új Táv-nyomtató berendezés telepítése 2013.05.13-án befejeződött. A táv-nyomtatás funkció elérhető, a munkafeladatok elvégezhetők az új táv-nyomtatási és táv-fénymásolási funkciók és menüpontok valamint munkafolyamatok indulnak!

Konica Minolta C220


Használati driver letöltése: kattintson a nyomtató képére!
A telepítési útmutató 2013.05.13-től megváltozott! Az új használati és telepítési letölthető a következő linkről: HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
BELÉPÉS a WEB-es nyomtató felületre

A táv-nyomtató berendezés 0-24 óráig elérhető, a kinyomtatott anyagokat Magyarországi partnerünk elsőbbségi küldeményként postázza a távmunkás vagy a megrendelő címére!

PayPal lemondása

PayPal automatikus hosszabbítás lemondása

Tisztelt Jelentkező Munkatársunk!
 
Örülünk, hogy megkeresett minket és üdvözölhetjük!
 
Távmunka hálózatunk egy hatékony munkacsoportot foglalkoztat, mely kiszolgálja az Európai Uniós Munkáltatói Hirdetések Adatbázissal és folyóiratainkkal kapcsolatos feladatok közvetlen ellátását, ügyfeleink telefonos tájékoztatását, de kapunk megbízásokat egyéb fordítási és grafikai munkákra is, valamint rendszertagjaink által az On-line Távmunka-Koordinációs Szoftware segítségével leadott munkák is egyre szélesebb körben adnak lehetőséget távmunkavégzésre.
 
A munkacsoportban dolgozók partner programainkban történő munkavégzését az On-line Távmunka Koordinációs Szoftware segíti és koordinálja. Az On-line Távmunka Koordinációs szoftware alkalmas cégek, vállalkozások és munkacsoportok által végzett munka koordinációjára a munkavégzés hatékony elösegítésére is.
 
Tevékenységünk során elsősorban kiadványaink terjesztésére keresünk távmunkásokat, adatbázisaink folyamatos feltöltésére és frissítésére keresünk adatrögzítőket, ezenkívül ezzel kapcsolatosan telefonos ügyféltájékoztató munkatársakat, de folyamatosan nagyon sokrétű munkafeladatokkal tudjuk megbízni rendszertagjainkat:
 
Képességei szerint az alábbi munkafolyamatok közül bármelyikben vállalhat munkát:
-Gépelés (kézzel írott vagy archivált anyagról)
-Adatrögzítő (adatbázisaink feltöltése)
-Adatfeldolgozás, adatgyűjtés, adatbázis kezelés
-Információ kutatás az interneten, vagy más egyéb off-line helyeken
-Információ rendszerezés, csoportosítás, adatok válogatása az általunk meghatározott 
 szempontok szerint
-Fordítási feladatok idegen nyelvekről (németről, angolról és egyéb nyelvekről magyarra)
-Adatfrissítés – a rendszerünk meghatározott területeinek frissítése időközönként 
 vagy folyamatosan
-Levélcímzés, borítékolás, postázás (terjesztési munkák)
-Újságírás
-Call-center hívásfogadás
 
Az alábbi munkafolyamatok közül legalább 1 munkacsoportban viszont kötelező dolgoznia:
 
– Titkársági ügyintéző:
  * Telefonos titkársági munkatárs és hirdetésszervező (ügyféltájékoztatás)
  * Kiadványterjesztés (hetilap, havilap, katalógusok, időszaki kiadványaink)
  
– Grafikai munkák: 
  * táv-fénymásolás, táv-nyomtatás, táv-fényképkidolgozás
  * Névjegykártya készítés, sokszorosítás
  * Egyedi naptárak, plakátok, bannerek nyomtatása
  * Számítógépes nyomtatás (táv-nyomtatón vagy otthoni nyomtatón keresztül)
  * Szórólapterjesztés, szórólapkészítés  
 
A jövedelem Öntől függ, azaz a képzettségétől, gyorsaságától, precízségétől, szabadidejétől és a számítógépe, internet kapcsolata teljesítményétől, sebességétől. Természetesen a felsorolt lehetőségek közül nem kötelező mindegyikben munkát vállalnia egyszerre, csak azokban, melyekre a választott kötelező munkafolyamaton kívül képesnek érzi magát. Az On-line munkakiosztási rendszer viszont lehetőséget ad arra, hogy olyan területen is felvállaljon munkát, amihez nem ért. Ekkor a rendszerben dolgozó szakavatott munkatársunk végzi el a feladatot.
 
Jelentkezés:
 
Kérjük olvassa el a http://tavmunka.net web oldalunkon található információkat és töltse ki a jelentkezési regisztrációs űrlapot:
http://tavmunka.net/munkaszerver/regisztraciosadatlap.php
 
Ezt  követően megküldjük címére a jelentkezési munkaanyagot postai úton, melynek segítségével a munkát azonnal elkezdheti. 
 
Az anyag a következő dokumentumokat tartalmazza:
 
ˇ Szofware felhsználói szerződés 
ˇ Távmunka NET Rendszertagsági szerződés
ˇ Az On-line Távmunka Koordinációs software aktiválás, munkakiosztási és távnyomtató berendezés és szerver használatához szükséges belépési PIN kódot tartalmazó kártya
ˇ Táv-nyomtató berendezés telepítési információk
ˇ Munkavégzéshez szükséges nyomtatott bemutató és tananyagok, prospektusok (első tanfolyam anyaga)
ˇ Távolsági munkaeszközökhöz történő internetes kapcsolódás
ˇ Konkrét munkaköri leírások és tájékoztatók
 
Postacímére egyúttal megküldjük a regisztrációs adatai alapján elkészített névjegykártyákat és szórólapokat, valamint azonnal használhatja a táv-nyomtató berendezést.
 
A jelentkezési dokumentációt nagyméretű A4-es borítékban postázzuk ki az Ön címére. Amennyiben postacíme időközben megváltozott, kérjük a regisztrációs adatlapon frissítse adatait, ugyanezt az e-mail címet használva.
 
A szerződéseket ezt követően kérjük aláírva küldje vissza címünkre, vagy nyomtassa ki a táv-nyomtató berendezés segítségével otthonából, mely itt nálunk az irodában nyomtatódik ki!  
 
Az On-line Távmunka Koordinációs rendszer és a munkaszerver használatára 2 hónapos próbaidőn keresztül lesz jogosult. A próbaidő alatt Ön eldöntheti, hogy igénybe kívánja-e venni szolgáltatásainkat, a szerződést meg kívánja-e hosszabbítani a regisztrációs adatlapon megadott időre. 
 
Tájékoztatjuk  továbbá, hogy a megbízási szerződéses próbaidőt követően jól dolgozó munkatársainkkal határozatlan idejű, 4 vagy 8 órás hivatalosan bejelentett (TB, Adóhivatal felé) munkaszerződés megkötésére is lehetőséget látunk, mely részmunkaidőben és mellékfoglalkoztatásként is lehetséges. A határozatlan idejű munkaszerződés megkötésének alapfeltétele 2 egymást követő megbízási szerződés 200%-os teljesítése. A 2 hónapos próbaidő leteltét követően inkább vállalkozói forma kialakítása javasolt.
 
 
FRISS TÁJÉKOZTATÓ AZ AKTUÁLIS ÚJDONSÁGOKRÓL, MUNKAFOLYAMATOKRÓL
 
> > 2010.07.07. Nyitás az Európai Unió piacán! Cégünk Európai Uniós közösség területén is kiszolgálja ügyfeleit és megbízóit, munkatársaink így óriási piachoz jutnak a jövőben!
 
> > 2010.05.25-én megnyitottuk Hódmezővásárhelyen a belvárosi áruházban új fénymásoló és számítástechnikai üzletünket, ahol személyes ügyfélfogadásra van lehetőség a 6800 Hódmezővásárhely, Oldalkosár u. 14. szám alatti üzletsor sarki áruházában a Fix Telecom Internetes telefonszolgáltatóval és a Belvárosi ABC-vel szemben, parkolási lehetőséggel. Nyitva tartási idő: Hétfő-kedd-szerda: 830-18 óráig, Csütörtök 830-17 óráig, Pénteken 830-16 óráig.
 
> > 2010.03.22-én indult Call-centeres ügyfélszolgálatunk. Az ügyfélszolgálaton gyakorlott munkatársaink adnak felvilágosítást a központi telefonszámon, mely munkanapokon reggel 9 és du. 17 óra között hívható (62/800-901). Az elszámolási rendszerben az 5900-003-as munkakódon a fogadott hívások után járó elszámolható munkadíj 25,-Ft/perc a költség ágazatban. (folyamatos hívás esetén 1.500,-Ft/óra)
 
> > Megvásároltuk a RISOGRAPH RC 6300 digitális sokszorosító berendezést, mely segítségével még gyorsabban és piacvezető árakon tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. (szórólap, újság, stb.)
 
> > Szórólap terjesztés. A munkafolyamatot minden munkatársunk végezheti. Díjazása: 3,-Ft/db! Heti leköthető mennyiség 1000-20000 db-ig.
 
> > Nyomtatott kiadványaink iránt jelentősen megnövekedett az érdeklődés és a kereslet. Mivel minden évben januártól áprilisig terjedő időszakban a legkeresettebbek kiadványaink; a vezetőség emiatt az elkövetkezendő időben a Telefonos Titkársági hirdetésszervező és újságterjesztő munkafolyamatokban jelentős fejlesztést és létszámnövelést hajt végre. 
 
> > Nagy hangsúlyt fektetünk a kiadványok tartalmának mennyiségére és a kiadványok terjesztésének felgyorsítására. Mivel a nyomtatott kiadvány iránt az érdeklődés évek óta növekszik, az elvárt és igazolhatóan elérhető jövedelem 4 hónap alatt kb. 5-600.000,-Ft/fő.
 
> > A táv-nyomtatási munkafolyamatban bárki vállalhat munkát. A munka során az Ön számítógépe közvetlenül nyomtatóként csatlakozik a központi munkaszerverre és a Develop Ineo +203 professzionális nyomtató és fénymásoló berendezésre. A távnyomtató web-es felületét ahttp://fenymasolo.bitnetwork.hu web címen érheti el. A telepítéskor a nyomtató hozzáadása varázsló URL mezojébe a következőt kell beírni:http://fenymasolo.bitnetwork.hu:631/ipp
 
> > Az On-line munkakiosztási rendszerben folyamatosan gépelési munka kerül kiosztásra. Ezen túlmenően a központi archivált anyagok a munkakiosztási szerverre kerülnek szkennelve, és ezeket az anyagokat kell begépelni az On-line Távmunka koordinációs program segítségével. Az archivált adatok feltöltése folyamatos, és a gépelési munka is folyamatosan végezhető. A munkát azoknak ajánljuk, akik eddig csak adatmásolási munkát végeztek, és még nem dolgoznak a táv-nyomtatási munkafolyamatban.  
 
> > Az On-line távmunka koordinációs program segítségével az SQL munkaszerveren folyamatosan új adatrögzítési és fordítási munkafeladatok jelennek meg, az adatmásolási munkák folyamatosan végezhetők, valamint a telefonügyeleti titkársági és postázási munkák betanítása tovább folytatódik. A tananyag lépésről lépésre végig viszi az On-line munkakiosztási szerveren végezhetô konkrét munkafolyamaton. 
 
> > Digitlis kisnyomdánkban nagyon sokrétű grafikai és nyomtatási munka megbízás vállalható fel.
 
 
A további nyilatkozatokat, szerződéseket és dokumentumokat a szerződés 
visszapostázása/feltöltése után a regisztráció érvényesítését követően internetes web oldalunkról töltheti le. Amennyiben van önéletrajzra, vagy esetleg referencia munkája, kérjük csatolja.
 
A Távmunka.NET Hálózat belső rendszerében szereplő munkakódok teljes részletes munkakód és munkadíj listáját a 
linken érheti el! (közvetlen munkakiosztás)
 
Kérjük, mikor papírjait a jelentkezéskor megküldi, jelezze vissza, maximálisan milyen  
teherbírású adatrögzítési illetve telefonos munkát tud vállalni. A telefonos titkársági
távmunka esetében meg kell jelölnie az időpontot, amikor a munkát tudja vállalni.
 
Az adatrögzítés, On-line fordítás, telefonos titkársági távmunka és még sok munkafolyamat a nap bármely időszakában vállalható, viszont tudnunk kell hogy például mely délelőtti vagy a délutáni órákban tudja vállalni pl. a telefonos munkát.
 
A megküldött vagy letöltött jelentkezési anyagot megfelelően kitöltve kérjük minél hamarabb visszajuttatni címünkre, vagy nyomtassa ki a táv-nyomtató segítségével.
 
A kiértékelés kb. 1 hetet vesz igénybe, ezek után rendszerünkben a Távmunka Koordinációs Szoftware és a táv-nyomtató használatához belépési kódot és jelszót kap és a rendszerünkben belépési kódot és jelszót a munkakiosztási szerveren is aktiváljuk.
 
A belépési kód és jelszó használatával letöltheti a szükséges további munkaköri leírásokat, 
valamint az On-line SQL munkakiosztási rendszerben belépési jogosultságot, státuszkódot kap, ami alapján a rendszer automatikusan osztja ki az egyes feladatokat a távmunkát végző személyek között.
 
A Rendszer Tagsági szerződés max. 3 éves időtartamra szól. A próbaidő és felmondási idő 2 hónap, ez idő alatt eldől, hogy képes-e teljesíteni azokat a minimális feltételeket, ami az induláshoz szükséges.
 
A 2-3 éves szerződéses konstrukciók csak vállalkozói formában végezhető, magánszemélyként nem. Magánszemélyként kizárólag az 1 éves szerződéses konstrukció valósítható meg. Ebben az esetben forduljon az ügyfélszolgálathoz regisztrációs kérelmének megváltoztatása érdekében.
 
A munkaszerver használata mellett Ön kap tőlünk névjegykártyákat és szórólapokat, melyek segítségével a teljes rendszer szolgáltatásait népszerűsítheti. Amennyiben Ön nem csak munkát fogad és munkát küld a szerverre, hanem a rendszert is népszerűsíti, akkor az Önhöz újonnan csatlakozott munkatársak leadott és elvégzett munkái után 6 szint mélységig jutalékot kap, mely az aktív saját jövedelmén kívül jelentős passzív jövedelmet eredményez! Az MLM rendszerben történő részvétel nem kötelező, csupán egy lehetőség, Ön természetesen önállóan is dolgozhat.
 
A Távmunka NET Hálózati Rendszer csapattagjaként Ön egy dinamikusan fejlődő rendszerben on-line munkakiosztási rendszerben dolgozhat, bővülő munkafolyamatokban, munkáját és képességeit szélesebb körben ismerhetik meg ügyfeleink és megbízóink is, ezzel erősítve a csapatmunka színvonalát, minőségét, gyorsaságát és megbízhatóságát. 
 
Tekintse meg megújult web oldalunkat, és reméljük, hogy hamarosan munkatársaink között üdvözölhetjük!
 
A portál rendszer tartalma és menü rendszere a portál jobb felső sarkában található regisztráció és bejelentkezést követően használható teljes körűen. A portál rendszerbe történő regisztráció nélkül a web oldal tartalma korlátozottan használható. Amennyiben az Ön által megadott felhasználónévvel és jelszóval nem sikerül a belépés, kérjük hozzon létre egy új felhasználónevet és jelszót egy új e-mail címmel.
 
A web oldal tartalmának elolvasásához, megismeréséhez és megértéséhez kb. 1-2 óra szabadidő feltétlenül szükséges. Kérjük kerülje a meggondolatlan, pontatlan vagy gyors regisztrációt, mert a későbbi munkavállalás során a figyelmetlenségből fakadó kellemetlenség megnehezíti a távmunka kapcsolatot és ezért a web oldal üzemeltetője nem tehető felelőssé! 
 
 
Referencia:
—————
Az On-line Távmunka Koordinációs Szoftware segítségével több milliós nagyságrendű távmunka-díj került kifizetésre csekken, banki átutalással és a távmunkáshoz érkező közvetlen bevétel formájában, mely kifizetések igazolhatók.
 
A kiadványterjesztő munkahálózat 6-ik éve sikeresen forgalmazza országosan a Külföldi Munka c. újságot, havi magazint és negyed éves valamint speciális munkakatalógusokat. A Külföldi Munkalehetőségek iránt az érdeklődés és a kereslet óriási, és az egyedülálló piaci részesedés biztosítja a megélhetést a terjesztők részére közvetlenül beérkező munkadíjak formájában amely akár minden nap 10-20 ezer forintos bevételt is kitesz.
 
Reméljük, hogy sokáig együtt fogunk dolgozni, és hamarosan munkatársaink között üdvözölhetjük!
 
Tisztelettel:
 
Telejob Ltd. London
Távmunka.NET Hálózati Rendszer 

2014.06.01. Új munkafolyamatok, nagy mennyiségű munkakiosztás!

Tájékoztatjuk munkatársainkat, hogy 2014.05.30-tól rendkívül nagy mennyiségű feladatok jelentek meg a távmunka elosztási rendszerben. Az új munkafolyamatok megjelenése mellett az adatrögzítési, gépelési munkák száma is robbanásszerűen megnövekedett! 

Munkakód: 6100-002: Pályázati anyagok feldolgozása - a munkafolyamat indítása alkalmával 122 db munka került feltöltésre a szerverre 

 Nagy mennyiségű On-line gépelési feladatok! - 100-as nagyságrendű gépelési munkák, folyamatos feltöltéssel! 

 On-line fordítási munkák - 300 db friss német nyelvű fordítási és angol nyelvű fordítási feladatok


Hirdetések On-line feladása 2013.11.19-től

Tájékoztatjuk munkatársainkat, hogy a mai napon ismételten megkezdődött a Hirdetések On-.line feladása munkafolyamat a 4900-004-es munkakódon. A munkák kiírását a munkakiosztási szerveren (Távmunka Koordinációs Szoftware) találhatják. A munkafolyamat bekötésre került a PayPal azonnali Angol font alapú kifizetéses rendszerbe, melynek során a központ által leellenőrzött munkák azonnal kifizetésre kerülnek. A munka díjazása 0.10 Angol font (10 penny) / hirdetés.

 

E-mail cím adatrözgítés és kattintás

Tájékoztatjuk munkatársainkat, hogy a 4900-004-es munkakódon szereplő E-mail cím rögzítés és kattintás munkafolyamat elszámolásában áttértünk az Angol font alapú kifizetési rendszerre. A munkafolyamat gyorsított regisztrációval is elérhető. A korábbi 10,-Ft-os munkadíj az új elszámolás alapján 0.10 Angol fontra (kb. 35,-Ft) emelkedett. A munkadíjak kifizetése a kattintáskor azonnal megtörténik!

Ügyfélszolgálat
Bintonsági védelem

SiteLock

A web oldal használatának biztonságát a SiteLock garantálja.
Amennyiben a munkaszerver fut, működésének legutóbbi ellenőrzési időpontja a Passed sorban látható.

Pénzfizetési rendszerek

Transferwise

Paypal

On-line ügyfélszolgálat

On-line operátor
​Elérhető: munkanapokon általában 
16:00 órától 19 óráig

​de ha az alábbi gomb zöld és On-line, a kezelő elérhető!

Felíratkozás hírleveleinkre

2018. május
h k s c p s v
« Júl    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Központi telefonszám

Központi telefonszám: 0044/759-421-6309 (London) magyar idő szerint 9-22 óráig.

Szabó Károlyné - (magyarországi kiadványterjesztő munkacsoport vezetője - Telework Team) 70/298-9063 7-18 óráig minden nap
Központi telefonszámunkon az ügyfélszolgálat elérhető munkanapokon. Nyitva tartási időn kívül kizárólag fax fogadására van lehetőség. Kérjük a központi telefonszámunkat abban az esetben hívja, ha a web oldal tartalmát már elolvasta, és a web oldalt már nem vendégként áttanulmányozta. Kérjük olvassa el ezenkívül az alábbi telefonálási útmutatót is, mielőtt a központi számot hívja.

TELEFONÁLÁSI ÚTMUTATÓ

 

Munkastatisztika
A legutóbbi 3 órában és jelenleg 3 adatrögzítő dolgozik az On-line adatmásolási rendszerben

Távmunkás ügyfélkód Utolsó 3 órában rögzített adat
640500091
37
650700053
34
650700098
1

A legutóbbi 3 napban és jelenleg 34 fordító dolgozik az On-line rendszerben

Távmunkás ügyfélkód Utolsó 3 nap fordított adat
470604155
1
630100624
5
650500280
14
650500365
2
650500390
3
650500424
17
650500443
6
650500463
15

A legutóbbi 3 napban és jelenleg 0 gépelő dolgozik az On-line rendszerben

Távmunkás ügyfélkód Utolsó 3 napban leadott oldal

A legutóbbi 7 napban 1 telefonos munkatárs dolgozott

Távmunkás ügyfélkód Telefon
szám
A leguóbbi héten leadott munka
100-800-000

5